laupäev, 31. august 2013

TREENINGUTE AJAD 2013 SÜGISEL

Paigas on treeningute ajad vähemalt esimeseks kaheks nädalaks septembrikuus. Kui see periood näitab, et ajad sobivad, siis jäävad ajad kehtima kuni 2014 kevadeni!

Esimesse treeninggruppi kuuluvad kõige nooremad poisid ja tüdrukud. Sünniaastad 2002-2005.
Sellel grupil toimuvad trennid kolmel päeval nädalas: Esmaspäeviti kell 15.15-16.15, kolmapäeviti kell 15.30-16.30 ja reedeti kell 15.30-16.30.


Teise treeninggruppi kuuluvad poisid ja tüdrukud sünniaastatega 2000-2001. Sellel grupil hakkavad trennid toimuma samuti kolmel päeval nädalas: Esmaspäeviti kell 16.00-17.15, teisipäeviti kell 16.00-17.15, neljapäeviti 16.00-17.15.


Kolmandasse treeninggruppi kuuluvad kõige vanemad, sünniaastatega 1995-1999. Sellel grupil toimuvad trennid traditsiooniliselt viiel päeval nädalas: Esmaspäevast neljapäevani algusega kell 17.00 ja reedeti algusega kell 16.30!

Osadega olen leppinud kokku pisut teistmoodi (näiteks 1999.a tüdrukud ja poisid teevad trenni neljal päeval nädalas, mitte viiel). Osad väga osavad 2002.aasta poisid ja tüdrukud hakkavad osa võtma II grupi treeningutest!  Osavad 2000-2001 sünniaastaga poisid ja tüdrukud saavad käima hakata reedeti trennis koos noorema või vanema treeninggrupiga! Erinevaid kokkuleppeid on veel, aga üleval toodud plaan on hetkel paigas ja hakkab kehtima juba 2.septembrist! Septembrikuus toimuvad treeningud Koidula staadionil!

reede, 30. august 2013

Muutuvad treeningute ajad

NB!

Sellest sügisest alates muutuvad treeningute ajad noorematel treeninggruppidel. Kogu informatsioon tuleb siia esimesel võimalusel (hiljemalt 1.septembriks).

Esimene treening toimub aga 2.septembril, kui kõige nooremad kogunevad Koidula staadionile kell 15.15.

neljapäev, 29. august 2013

Rukkilillemängud pildis

Rukkilillemängude pilte on võimalik vaadata nüüd meie fotoalbumis, mis asub aadressil http://public.fotki.com/skaltius/rukkilillemngud-2013/

Toon aga siinkohal mõned vahvamad ka eraldi välja! Suured tänusõnad fotograafile - Kerstin klõpsis suurema osa piltidest.

 Meesjuunioride 100 meetri jooksu finaaliks valmistub tumedas riietuses Jarmo. Tulemuseks oli hõbemedal.
 Neidude A vanuseklassi 100 meetri tõkkejooksu oma eeljooksu lõpetas Inger teisena.
 Meesjuunioride 3000 meetri jooksus võitis esikoha Karl. Pildil on Karl juba vahe järgnevatega sisse teinud.
 Neidude A vanuseklassi 100 meetri tõkkejooksu finaalis hõbemedali võitnud Inger ei hoidnud pärast jooksu emotsioone tagasi!
 Vigastusega kimpus olnud Hanna pidi seekord võistlusi pealt vaatama. Igav tal ei olnud, sest endine klubikaaslane Kristiina pakkus kahe päeva jooksul talle meeldivat seltskonda!
Meesjuunioride 3000 meetri jooksu finišisse on jõudnud Karl, kes võitis kuldmedali. Väike puhkepaus kulub sellisel hetkel igati ära.

Reedene trenn

Reedene trenn vanemal grupil toimub kell 12.00 hallis!

kolmapäev, 28. august 2013

Rukkilillemängude teine päev

Võistluste teine päev oli meile esimesest edukam, sest kokku võideti 4 medalit. Kahe päeva võideti seega kokku 5 medalit.

Meesjuunioride 3000 meetri jooksus oli stardis selle ala juunioride hooaja edetabeli juht Karl, kes võttis veenva esikoha ajaga 9.15,22. Teist kohta edestas Karl 15 sekundiga. Isiklikule rekordile jäi Karl aga ligemale 7 sekundiga alla. 

Väga tubli etteaste tegi täna Inger neidude A vanuseklassi 100 meetri tõkkejooksus. Ta lõpetas esimese eeljooksu teisena ajaga 16,18 ja pääses kahe jooksu peale viienda ajaga finaali. Finaalis näitas Inger aga hoopis teistsugust jooksu ja jooksis 0,6 meetrise vastutuulega välja aja 15,61, mis andis teise koha!

Meie kolmanda medali tõi täna tüdrukute B vanuseklassi kõrgushüppes Liisbet, kes hüppas uueks isiklikuks rekordiks 1.50. See tulemus andis täna kolmanda koha 21 hüppaja hulgas! Liisbet alustas hüppamist 1.35 pealt, mille ületas avakatsel. 1.40, 1.45 ja 1.50 alistusid kõik teisel üritusel. 1.53 tuli just teisel katsel väga napist puudutusest maha. Rekordihüpe sai ka videole võetud ning selle lisan siia loodetavasti juba homme! Lisaks jooksis Liisbet esimest korda elus 200 meetri jooksu, kus võitis oma jooksu 29,02ga. Kokkuvõttes andis see 36 jooksja hulga 20.koha. Liisbeti vägevad hüpped kõrgushüppes on mind aga rõõmustanud viimased paar kuud. Loodame, et tänasest tulemusest sai Liisbet veelgi indu juurde ja juba talvel saame ületama hakata suuremaid kõrgusi. Eeldusi kõrgele hüppamiseks Liisbetil igatahes on.

Neljanda medali eest hoolitses meesjuunioride 400 meetri jooksus Risto, kes ajaga 53,60 saavutas teise koha. Aeg on paraku loodetust kehvem ja selle võib kanda paljuski liiga ettevaatliku jooksu esimese poole taha. Veelkord saab Risto seda distantsi joosta klubidekarikavõistlustel.

August täna kehva enesetunde tõttu võistlustele ei tulnud.

Järgmised võistlused on kavas juba järgmisel nädalavahetusel, kui Tartus toimuvad Eesti juunioride ja A vanuseklassi klubidekarikavõistlused. Sellest võistlusest räägin peagi juba lähemalt.


NB! Järgmine trenn vanemal grupil  toimub homme kell 16.00 Koidula staadionil!


teisipäev, 27. august 2013

Rukkilillemängude esimene päev

Täna algasid Tallinnas Kadrioru staadionil Rukkilillemängud, kus avapäeval hoolitses meie parima tulemuse eest meesjuunioride 100 meetri jooksus teiseks tulnud Jarmo. Tema aeg oli 11,60.

Lähedal poodiumikohale oli ka noormeeste A vanuseklassi 100 meetri jooksus Jaagup, kes oma eeljooksus tuli teiseks 11,84ga. See aeg viis ta neljandana finaali. Finaalis suutis Jaagup joosta välja isikliku rekordi 11,78, millega tuli neljandaks. Kristjan jooksis eeljooksus välja aja 12,50, mis andis kokkuvõttes 12.koha.

Neidude A vanuseklassi kõrgushüppes hüppas oma hooaja parima tulemuse Kerstin, kes sai jagu 1.45st. 100 meetri jooksus uuendas oma isiklikku rekordit kahel korral Inger. Esmalt tuli ta oma eeljooksus 13,88ga neljandaks, aga kuna tegu oli tugeva eeljooksuga, pääses Inger seitsmendana finaali. Finaalis jooksis Inger uuesti rekordi - 13,81 ning tuli sellega seitsmendaks.

Poiste B vanuseklassi jooksis August esmakordselt 300 meetri tõkkejooksu. Aeg 44,29 andis kahe jooksu peale 7.koha.


Homme on võistlustules Karl, kes osaleb 3000 meetri jooksus. Risto jookseb 400 meetrit ning August 200 meetrit. Inger teeb kaasa 100 meetri tõkkejooksus ning Liisbet kõrgushüppes ja 200 meetri jooksus.

esmaspäev, 26. august 2013

Rukkilillemängud

Homme ja ülehomme toimuvad Tallinnas Kadrioru staadionil Rukkilillemängud.

Meie meesjuunioridest osalevad nendel võistlustel Karl (3000m), Risto (400m) ja Jarmo (100m).
A klassi esindajatest asuvad võistlema Jaagup ja Kristjan (mõlemad 100m jooksus), Inger (100m ja 100m tõkkejooks), Kerstin (kõrgushüpe).
B klassi esindavad nendel võistlustel Liisbet (200m ja kõrgushüpe) ning August (200m ja 300m tõkkejooks).

Väljasõit võistlustele on homme kell 10.00 Spordihalli eest ning kolmapäeval 8.00 Spordihalli eest!

pühapäev, 25. august 2013

Esmaspäevane trenn

Homme toimub vanemal grupil trenn Koidula staadionil kell 13.00! Palun infot levitada!

laupäev, 24. august 2013

Kokkuvõte laagrist

10.augustil olid paljud meie noored tulevikulootused võistlustules Valgas. Juba päev hiljem pakkisime aga kotid ning sõitsime Pärnust pisut enam kui 40 kilomeetri kaugusele Kilingi-Nõmmele, kus algas meie 6 päevane laager. 

Seekordsel laagril oli mitu mõtet. Esmalt muidugi see, et saada suuremat füüsilist koormust, et siis välja end puhata ja võistlushooaja viimasteks pingutusteks valmis olla. Selleks sobib laager suurepäraselt. Trennid toimuvad teises keskkonnas, trennide vahel saad süüa ja puhata, mõtted on koguaeg sporditegemise juures ning argipäeva mured sind ei piina. Teiseks on selle seltskonnaga, kes laagris olid, alati ülimalt meeldiv laagrites käia. Olin seega kiiresti nõus ka ise oma puhkuse ajast selle aja sellele üritusele pühendama. Tagantjärele saan vaid öelda, et ei kahetse seda sugugi.

Laagris osalejad sai välja valitud põhimõtte järgi - kellel huvi ja võistlusi veel ees tulemas, need tulevad. Nii pakkisidki koti vanema treeninggrupi liikmed Jaagup, Kristjan, Karl-Rene, Jan, August, Martin-Erik, Inger, Minni, Kerstin, Hanna, Liisbet ja Kristi A. Kuna nooremas grupis on aga peale tulemas väga tublid ja andekad noored tüdrukud, otsustasin väikese pundi veel lisaks kaasa võtta. Nii said suuremate tegemisi kuue päeva vältel pealt vaadata ja ka ise trenni teha Vanessa, Elisa, Andra, Anett Maria ja Ann Marii. 

Laagri pidamiseks sobiva koha otsimine võttis pisut aega. Otsus sai vastu võetud siis, kui ühel päeval augustikuu alguses sõitsin autoga Tartust Pärnusse ja otsustasin Kilingi-Nõmmelt läbi sõita, et seal eelmisel aastal valminud uue staadioniga tutvuda. Sealsed treenerid andsid aga kohe ülevaate, milliste tingimustega annab seal laagreid korraldada. Staadion, majutus, asukoht meeldisid mulle väga.

Laagri päevaplaan nägi välja selline, et äratus oli igapäev 9.00 ning väljas tuli hommikujooksuks olla hiljemalt 9.10. Pärast hommikujooksu ja väikest võimlemist oli hommikusöögi aeg - 9.30. Päevas oli reeglina kaks trenni, lisaks pallimäng. Üks trenn kujutas endast staadionitreeningut - paljud said esimest korda proovida odaviset, hüpata kõrgust, kaugust. Teine trenn oli reeglina jõusaali trenn. Õhtuti mängisime staadioni murul jalgpalli, pesapalli või ühte pisut emotsionaalsemalt jooksumängu. 

Mulle väga meeldis, et treeninggrupp sai omavahel suurepäraselt läbi, ei olnud tülisid, probleeme. Üksteisega suheldi vabalt ning seda oli tore näha. Ka sellist eesmärki kannab üks spordilaager.

Kilingi-Nõmme suureks plussiks oligi see, et kõik vajalik oli koguaeg käe-jala juures olemas. Suurepärane staadion, moodne spordihall koos väga korraliku jõusaaliga, ööbimiskoht - kõik olid kõrvuti, maksimaalselt 100 meetriste vahedega. Lisaks käisime järves ujumas, mis asus mõned kilomeetrid majutuskohast eemal.

Nagu ma eelnevalt ütlesin, siis jäin laagris olnud seltskonnaga väga rahule. Üritan paar sõna igaühe kohta siinkohal välja ka tuua. 

Alustan Minnist, kes on grupi kõige vanem liige ja kes on eeskujuks kõigile oma suhtumise ja käitumisega. Minni arvamust kuulatakse ja mul on väga hea meel, et tüdrukud on saanud omale niiöelda liidri, kes neid taga utsitab. Minnil on suur töötahe ja sporditegemise käigus tekib tal vägev hasart, millega keegi talle vastata ei suuda. Minni sai kahjuks laagris olla 2 päeva vähem, aga seal oldud ajaga jäin ma väga rahule.

Väga suured kiidusõnad teenib Inger, kes tegi väga usinalt trenni ning näitas eelkõige õhtustes mängudes suurt hasarti ja vastupidavust, tal kogunes jooksumeetreid ikka väga väga palju. Ingeri suhtumine treeningutesse on viimase aastaga teinud üldse suure muutuse ja seda mõistagi positiivses suunas.

Lahutamatu kolmiku kolmas liige on Kerstin, kelle tegemistega jäin ka laagris väga rahule. Ka Kerstinil tekib mängudes suur hasart, mida on nauditav pealt vaadata. Kerstinile mõjus laager vist väga hästi, sest alles mõned päevad tagasi hüppas ta trennis kõrgust 1.45 ja oli lähedal ka 1.50 alistamisele. Lisaks ei saa ma mainimata jätta, et Kerstin hoiab laagris uskumatult hästi teistel tuju üleval ning on oma muheda olemisega väga meeldiv kaaslane laagris.

Hanna oli laagris oma harjumuspärasel kõrgel tasemel. See ei tähenda seda, et teda kiitma ei peaks. Just vastupidi, sest tema ongi meil alati super tubli ja annab alati endast viimase. No okei, seekord oli paar hetke, kes ta andis alla, kuigi oleks veel suutnud viimast välja pigistada endast, aga selle saab andeks anda juba ainuüksi seetõttu, et laagris oli koormus suur ja jooksmist, kargamist väga palju. Sellegipoolest jään Hannaga väga rahule ja loodan, et tema aktiivsus ja tahe ei kao mitte kuhugi. Ja tegelikult vist ikkagi võttis ta endast kõik, mis võtta andis, sest ta oli õhtuti üks neist, kes suuri õhtuseid näksimisi korraldas enne magamaminekut, et oma kaotatud energia tagasi saada!

Sel suvel on tõsiselt särama löönud Liisbet, kes kevadel esmakordselt Eesti teatejooksu meistrivõistlustel kaasa tegi ja seejärel oma kõrguse rekordi omavanuste Eesti meistrivõistlustel 1.45 peale viis. Ka laagris oli Liisbet tubli, ületas viimasel, kuuendal päeval kontrollvõistlusel kõrgushüppes koguni 1.48! Seda ei ole kerge laagri viimasel päeval teha. Mõned päevad tagasi sai Liisbet trennis jagu ka 1.50st esmakordselt, seega areneb ta praegu vägevalt. Liisbet väärib igati kiitmist ning ma loodan, et ta on sama tubli ka sügisel, et siis talvel veelgi kõrgemale hüpata!

Suvel tööinimese elu elanud Kristi A liitus samuti laagri seltskonnaga ning tegi seda väga tublilt. Kristi oli laagri jooksul pisut hädas tervisega, aga sai siiski kokkuvõttes suurema osa trennidest kaasa teha. Kristi on väga vahva jutukaaslane ja positiivse olemisega tüdruk, kes sai loodetavasti ka laagrist sellise mõnusa tõuke juurde, et veelgi usinamalt trenni teha. Mõned päevad tagasi hüppas ta trennis kaugust kaugemale kui ta seda kunagi varem teinud on - 4.48.

Kiitmata ei saa jätta ka meie noormehi. Jaagupi trennitegemisele ei saa mitte midagi ette heita. Ta teeb trenne alati väga pühendunult ja kui on rasketel hetkedel vaja end kokku võtta viimasteks pingutusteks, suudab ta seda väga edukalt teha. Jaagupit vaevab aegajalt endiselt jalahäda, mis ta suve on palju seganud, mõned trennid tuli tal seega individuaalkava järgi laagris teha. 

Kristjan on samuti töömesilane, kes suudab endast sageli viimase välja pigistada. Mulle meeldib Kristjani puhul ka see, et ta mõtleb palju kaasa ega tee harjutusi lihtsalt kuna ta peab neid tegema, vaid ta suudab ka analüüsida, mida saaks paremini teha antud tegevuse juures. Kindlasti kõige rohkem kahe jalaga maapeal olev noormees selles laagri seltskonnas.

Karl-Rene tegi samuti esimesed tõsisemad trennid suve jooksul laagris, kuna oli samuti tööinimene. Karlil on vaja rohkem sära silmadesse. Rõõmu ja tahet trennide tegemisel! Kohusetundlik ja hea treeningkaaslane on ta kohe kindlasti. Minu silmis kannab Karl nende poiste juures peaaegu sama rolli nagu Minni tüdrukute juures. Tema arvamust austatakse ja seda kuulatakse.

Jan on meil suur naljamees, kes hoiab alati laagris üleval rõõmsat meeleolu. Sellega saab ta suurepäraselt hakkama. Kindlasti ei saa midagi halba öelda ka tema trenni tegemise kohta. Kui Jan on kohal, siis ta ka teeb trenni.Kui oleks rohkem järjepidevust ja tahtmist, siis võiks temast saada nende poiste treeninggrupi lahutamatu liige, kelleta ei kujuta seda gruppi ettegi.

August ja Martin-Erik on meil vaiksemad poisid, aga see on ka arusaadav. Nende kõrval on natuke vanemad treeningkaaslased ja seega on nad õpipoisi rollis veel. August tegi laagris väga head tööd, tema füüsilised võimed on teinud üsna suure sammu edasi ja nii võib temalt oodata veel suuri tegusid. Martin-Erik on väga töökas ja kohusetundlik poiss ning neid väärtusi hindan ma inimese juures üle kõige. Mulle väga meeldib Martini trennitegemise isu, siiani ei ole veel kordagi juhtunud seda, et ma saaks talle ette heita viilimist, mitte viitsimist trenni teha. Tubli ja tark poiss!

Noored tüdrukud saavad samuti kiita. Vanessa, Andra, Anett Maria jagasid laagris tuba ja said üksteisega väga hästi läbi. Tüdrukud on arukad, kiired ja osavad. Vanessa välkkiiret starti jooksudes, Andra vägevat viskekätt palliviskes ja Anett Maria suurt jooksutahet panid ka meie vanemad poisid ja tüdrukud tähele.
Elisa ja Ann Marii jagasid teist tuba ja teades, kui kohusetundlik on Elisa, siis ei pidanud ma kordagi nende kahe pärast muretsema. Kõik toimis õlitatult. Ma kiidan neid viite noort tüdrukut väga, sest nende käitumine ja trenni tegemine selles laagris olid eeskujulikul tasemel.

Üks suur kiidulaul on seega tehtud. Aga midagi liialdanud ma ei ole. See seltskond oli laagris väga tubli. Jagasin laagri lõpus paljude arvamust - tahaks kauemaks laagrisse jääda.

Lõpetuseks tahangi tänada kõiki, kes laagris olid. Teiega võib alati selliseid üritusi ette võtta. Jätkake samas vaimus ja te premeerite end ise, kui edaspidi võistlustel rekordeid püstitate ja medaleid võidate. Lisaks soovin tänada Kilingi-Nõmme väga meeldivat ja vastutulelikku personali. Tundsime end laagris väga hästi ja arvatavasti tuleme veel sinna millalgi tagasi!


Ja siia veel mõned pildid hommikujooksust!





reede, 23. august 2013

Veel üks sünnipäev

Täna on sünnipäev Kristjanil. Soovime talle palju õnne sünnipäevaks ning loodame, et seda kohusetundlikkust ja usinat trennitegemist jätkub veel kauaks kauaks!

kolmapäev, 21. august 2013

Neljapäevane trenn

Homme toimub vanema grupi trenn kell 12.00 Koidula staadionil!

teisipäev, 20. august 2013

Hilinenud õnnesoovid

Eile oli sünnipäev Madisel! Soovime talle veel tagantjärele palju palju õnne ja muidugi suuri kordaminekuid spordiradadel!

esmaspäev, 19. august 2013

Järgmised trennid

Teisipäeval toimub trenn kell 11.00 Koidula staadionil. Kolmapäeval toimub trenn tõenäoliselt Audrus, kellaaja täpsustame üle homses trennis!

pühapäev, 18. august 2013

Esmaspäevane trenn

Homme toimub trenn Koidula staadionil kell 11.00. Palun kohal olla kõigil, kes võistlevad Rukkilillemängudel.

Viimase nädala tegemistest

Eelmisel laupäeval käisime Valgas võistlustel. Olen jätnud mainimata tulemused. Selle vea parandan ma nüüd. 

Valgas oli laupäeval hea võistelda, sest ilm oli soe ning vihma ei sadanud. Tüdrukute B vanuseklassi 100 meetri jooksus tuli teiseks Liisbet, kes sai ajaks 14,51. Hanna oli neljas ajaga 14,64. Tüdrukud näitasid aga häid tulemusi just hüpetes. Hanna oli kaugushüppes teine 4.78ga, kogu tema seeria oli väga stabiilne. Liisbet tuli teiseks kõrgushüppes, korrates isiklikku rekordit 1.45. Ka kolmas katse 1.50 peal oli väga lootustandev.

Igati korraliku võistluse tegi ka August, kes B vanuseklassi 100 meetri jooksus tuli teiseks 12,55ga. Jooksu ajal puhus vastutuul 0,7m/sek. Esimest korda jooksis August ka 400 meetri jooksu ning tuli seal samuti teiseks igati korraliku ajaga 56,11, mis tõstis ta B vanuseklassi suvise võistlushooaja edetabelis 8 parema  hulka. Lisaks aitas August meeste 4x100 meetri teatemeeskonda, kui vaid paarkümmend minutit enne starti endale liiga teinud Jaagupi välja vahetas. Teatemeeskond, kuhu meie poistest kuulus lisaks Augustile ka Jarmo ja Kristjan, võitsid kindla esikoha ajaga 46,43.

Noormeeste A vanuseklassis tegi oma individuaalse hooaja avastardi Jaagup, kes tuli sisuliselt tuulevaikuses toimunud jooksus teiseks ajaga 12,00. Kristjan oli 12,43ga neljas ja Jan 12,70ga viies.

Teatemeeskonnas viimast vahetust jooksnud ning võidu Pärnumaa meeskonnale toonud Jarmo osales enne seda veel ka 400 meetri jooksus, kus tuli 54,75ga teiseks. Meeste 5000 meetri jooksus püstitas isikliku rekordi Karl, kes võitis ülekaalukalt ajaga 16.14,78 (vahe teise kohaga üle 50 sekundi).

Neidude A vanuseklassis hüppas Kerstin kaugust 4.26 ja kõrgust 1.35. Kõrgushüppes tuli Kerstin teisele kohale. Viimased kuu aega tugevate koormustega trenni teinud Minni tegi naiste kaugushüppes oma hooaja parima etteaste ning hüppas parimal katsel 5.29, mis andis kolmanda koha.  Rõõmu tegi ka stabiilne seeria, sest paremuselt teine katse oli 5.28 ja kolmas 5.27.

Kokkuvõttes tuli Pärnumaa 12 maakonna hulgas teisele kohale.

Kohe järgmisel päeval, pühapäeval 11.augustil sõitsime aga Kilingi-Nõmmele laagrisse. Laagris olid Jaagup, Kristjan, Jan, August, Martin-Erik, Karl-Rene, Minni, Inger, Kerstin, Hanna, Kristi A., Liisbet ning noorematest olid kaasas Elisa, Vanessa, Andra, Anett Maria ja Ann Marii. Olime laagris 11-16.august ning vähemalt mina jäin laagriga väga rahule. Kasutangi siinkohal juhust ja kiidan kõiki laagris olnud sportlasi! Olite töökad, tublid ja toredad. Teiega oli igati mõnus laagerdada. Laagrist kirjutan peagi ka pikema kokkuvõtte. 




neljapäev, 8. august 2013

Võistlustest

Teisipäeval toimus Raekülas järjekordne Pärnu aastajooksu etapp. Meeste 5000 meetri jooksu võitis seal taas Karl, kes jooksis isiklikuks rekordiks sel rajal 15.50,7, kerkides selle tulemusega aastajooksu kõigi aegade edetabelis 20 kiirema mehe sekka. Poiste 700 meetri jooksus tuli teiseks Andry H, kes on sel hooajal mitu etappi ka võitnud. 

Laupäeval, 10.augustil sõidame aga Eestimaa spordiselts Jõud meistrivõistlustele, mis toimuvad Valgas. Võistlustulle asuvad poistest Jaagup (100m), Kristjan (100m), Jan (100m), August (100m ja 400m), Jarmo (400m), Karl (5000m), Hanna (100m ja kaugushüpe), Liisbet (100m ja kõrgushüpe), Kerstin (kõrgus- ja kaugushüpe), Minni (kaugushüpe).

Jaagupi jaoks on tegu sisuliselt hooaja avastardiga, sest Eesti meistrivõistlustele ei saanud ta vigastuse tõttu minna. Tiheda võistlusgraafikuga Karl saab selle nädala jooksul juba teist korda 5 kilomeetri jooksu proovida, seekord siis staadionil. Väga heast küljest näitas ennast eilses kõrguse trennis ka Liisbet, nii et loodame nendelt võistlustelt positiivseid emotsioone ja väikeseid eneseületamisi. Väljasõit toimub laupäeval kell 9.00 Spordihalli eest Riia maantee ääres! Kõigil õigeaegselt kohal olla!

teisipäev, 6. august 2013

Kolmapäevane ja neljapäevane trenn

Homme on meil trenn kell 16.00 Audru staadionil. Kaasa tulevad sinna need, kes laupäeval võistlevad kõrgus- või kaugushüppes: Kerstin, Minni, Hanna, Liisbet. Teistel on puhkepäev.
Neljapäeval on trenn kell 16.00 Koidula staadionil!

esmaspäev, 5. august 2013

Teisipäevane trenn

Trenn toimub homme kell 16.00 ikka Koidula staadionil!

pühapäev, 4. august 2013

Eestimaa Spordiliit Jõud 2013. aasta meistrivõistlused kergejõustikus

Järgmisel nädalal, laupäeval 10.augustil toimuvad Valgas järjekordsed võistlused. Sinna viib ja tagasi toob meid buss. Kellega olen arvestanud nendel võistlustel:
Poistest Jarmo, Karl, Jaagup, Kristjan, August, Jan ja tüdrukutest Minni, Kerstin, Hanna, Liisbet. Kui kellelgi on veel soovi võistlema tulla, siis palun mulle märku anda enda soovist hiljemalt teisipäevaks, 6.augustiks.

Esimene treeningkogunemine nende võistluste jaoks toimub esmaspäeval, 5.augustil kell 16.00 Koidula staadionil! Palun kõigil võistlema minejatel sel ajal homme staadionil kohal olla! Homme lepime kokku järgmiste päevade kellaajad!