pühapäev, 31. mai 2015

Lühidalt järgmisest nädalast

Ka järgmine nädal tuleb meil väga tihe. Juba kolmapäeval selgitatakse Eesti meistrid välja teatejooksudes täiskasvanute klassis. Võistlused toimuvad Tallinnas, kadrioru staadionil. Altiuse eest jooksevad nii 4x100 kui ka 4x400 meetri teatevõistkonnad. Mõlemas meeskonnas jooksevad Jarmo Harjakas, Rauno Kirschbaum, Timo Tiismaa ning Rait Veesalu.

Neljapäeval toimub Koidula staadionil TV10 olümpiastardi finaalvõistlus ehk mitmevõistlus! Sellest võistlusest räägin kohe lähemalt, kui mul on rohkem informatsiooni.

Laupäeval toimuvad Kilingi-Nõmme staadionil Pärnumaa meistrivõistlused! Hakkan esmaspäeval koostama nimekirja minejatest. Kes liigub laupäeval võistlustele oma transpordiga, peab sellest mulle teada andma hiljemalt esmaspäeva õhtuks! Teisipäeva hommikul tellin ma bussi, mis meid võistlusele viib ja sealt tagasi toob!

Kõige nooremal ehk III treeninggrupil toimuvad sel nädalal veel treeningud. Seejärel lähevad nemad auga välja teenitud suvepuhkusele! Kõik trennid toimuvad neil tavapärastel aegadel - esmaspäeval 15.15, kolmapäeval 15.30 ning reedel 15.45. 

Teistel gruppidel võtame päeva korraga, sest mitmevõistlejatel ja laupäeval võistlejatel tuleb väheste päevade jooksul veel harjutada erinevaid alasid. Esmaspäeval toimuvad trennid Koidula staadionil, seejärel paneme paika järgmised päevad.


Suurepärane lõpp suurepärasele nädalavahetusele

Täna toimusid Paides Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlused. Meil oli täna stardis 6 võistkonda, kellest koguni 3 võitsid Eesti meistrivõistluste medali!

Esimesena asusid täna jooksma meesjuuniorid, kes tegid meile väga hea sissejuhatuse. Kokku oli stardis 7 meeskonda ning meie nelik Martin-Ranel-Kristjan-Jaagup võitsid pronksmedalid ajaga 45,20! Martinile ja Ranelile oli tegu üleüldse esimeste Eesti meistrivõistlustega, Kristjan ja Jaagup kuulusid meeskonda ka eelmisel aastal hõbemedaleid võites.



Neidude A vanuseklassi 4x100 meetri jooksus olid ootused samuti suured. Eelmisel aastal jooksid tüdrukud veel B klassi arvestuses ning võitsid seal hõbemedali. Viimases trennis neljapäeval vigastas oma jalga Hanna, seetõttu asendas teda võistkonnas Kristi. Keerulisest seisust tuldi auga välja ning ajaga 51,15 võideti taas hõbemedalid! Võistkonda kuulusid Kristi-Liisbet-Carol-Anete.




Huviga ootasime ka B vanuseklassi tüdrukute 4x100 meetri jooksu. Kokku oli stardis koguni 13 võistkonda. Meie esimene võistkond koosseisus Anne-Mari, Elisa, Vanessa ja Ann Marii näitasid väga kindlaid teatevahetusi ning võitsid pronksmedalid ajaga 51,73. Kõik neli tüdrukut osalesid Eesti meistrivõistlustel esmakordselt! Eriliseks teeb medalivõidu ka see, et koguni kolm tüdrukut kuuluvad alles C vanuseklassi! Ning ka Anne-Mari kuulub veel järgmisel aastal B klassi, seega on olemas võimalus, et aasta pärast joostakse samas koosseisus!



Igati korraliku jooksu tegid A klassi noormehed. Nende aeg 46,55 andis viienda koha. Oma jooks lõpetati seejuures teisena. Võistkonnas jooksid Marko, Artur, Lucas ja Jakob. 

Poiste B vanuseklassi 4x100 meetri võistkond pidi välja vahetama oma esimese jooksja - Tormi - seda vigastuse tõttu. Nii jooksis meie avavahetust Mikk. Täielikult ebaõnnestus meil viimane vahetus, mistõttu korralikku tulemust ei tehtudki. Aeg 49,61 andis 9.koha. Medalivõitmiseks tulnuks joosta sekundi võrra kiiremini. 

Tüdrukute B klassi teine võistkond, kus jooksid Anneliis, Janeli, Anett Maria ja Ramona diskvalifitseeriti võistlusmääruste rikkumise tõttu. Kokku oli stardis 13 võistkonda ning koguni 3 neist diskvalifitseeriti.










laupäev, 30. mai 2015

Elisa imejooks

11.juunil oleks vanema vanuseklassi tüdrukute 600 meetri jooksu kõigi aegade rekord saanud 34 aastaseks. Oleks! Täna otsustas Elisa need rekordnumbrid enda nimele kirjutada.

1981.aasta 11.juunil jooksis Tallinnas Virge Viss (praegu Treiel) vanemate tüdrukute 600 meetri jooksus ajaks 1.38,6. Seda tulemust on 33 aastat üritatud üle joosta, ent edutult. Täna Rakvere staadionil tehti tükike spordiajalugu, sest meie Elisa võitis samas vanuseastmes esikoha ajaga 1.38,20, mis tähistab uut võistlussarja rekordit!

Elisa andis oma heast jooksuvormist märku juba esmaspäeval Pärnu etapil, kui jooksis sisuliselt üksinda välja aja 1.43. Ma teadsin hästi, et Rakveres on tal vastas mitu väga tugevat konkurenti ning seetõttu leppisime enne jooksu kokku ka taktika osa. Meil ei olnud mingit kavatsust grupis istuda ja lõppu oodata. Elisa haaras kohe esimestest meetritest juhtohjad enda kätte. Tema pakutud tempo oli niivõrd tugev, et ainult üks konkurent suutis 200 meetrise jooksu järel talle järele hoida. 300 meetrit enne lõppu tuli konkurent Elisa kõrvale, millepeale vastas Elisa uue kiirendusega. Lõpusirgele tuli ta kindlalt esimesena ning enam seda kohta ta käest ei andnudki. Tänane jooks oli erakordselt kõrgetasemeline, sest teisena lõpetanud Liis Grete Atonen jooksis välja kõigi aegade viienda tulemuse 1.39,06. Vaid korra varem on kaks esimest suutnud joosta ajad alla 1.40. Jooksu tasemest annab aimu ka fakt, et koguni viis esimest tüdrukut jooksid kiiremini kui selle ala võitja aasta tagasi.

Rakvere on meile õnnelik paik, sest 31.mail 2014 jooksis seal Ann Marii välja noorema vanuseastme tüdrukute 600 meetri jooksu kõigi aegade rekordi 1.44,59. Seega kuuluvad mõlema vanuseastme tüdrukute rekordid nüüd meie Elisa ja Ann Marii nimele!




Samas jooksus tegi kaasa ka Ramona, kelle jooks pakkus samuti suurt rõõmu. Senine rekord 1.52,0 oli joostud esmaspäeval Pärnus. Täna tuli tubli rekordiparandus - 1.49,40, mis andis 46 tüdruku hulgas 9.koha. 


Põhjust rõõmustamiseks jagus meil täna aga veel. Nooremate poiste palliviskes viskas eelvõistlustel kolme katsega Raimond 49.01, millega pääses viimasena finaali kaheksa hulka. Kohe esimesel finaalkatsel viskas ta aga võimsa isikliku rekordi 55.32, mis tõstis ta hoobilt kolmandale kohale! Nii oli meil taas asja autasustamisele! Isiklik rekord paranes tänasega 7 meetrit ja 40 sentimeetrit!




Täna püstitati veel palju isiklikke rekordeid. Kristo heitis vanemate poiste kettaheites uueks rekordiks 30.12, mis andis 48 võistleja seas 14.koha. Andry heitis uue rekordi nooremate poiste kettaheites - 22.74, mis tähendas 9.kohta ehk esimesena finaalist väljajäämist. Kokku osales 50 kettaheitjat. 

Vanemate tüdrukute palliviskes tegi hea võistluse Anett Maria, kes sai kirja 49.05. Finaali pääsust jäi puudu 38 sentimeetrit. Nii tuli 10.koht 59 tüdruku hulgas! 21.kohaga lõpetas Vanessa, kelle parim katse oli 43 meetrit. Väga vapra jooksu tegi noorema vanuseastme 600 meetri jooksus Martha, kes parandas oma isiklikku rekordit enam kui 3 sekundiga! Aeg 2.00,39 andis 50 jooksja seas 14.koha. Eriti rõõmustav on aga fakt, et vaid kaks Marthast täna kiiremini jooksnud tüdrukut on temavanused, kõik teised on aasta vanemad!

Nooremate tüdrukute palliviskes osales 57 tüdrukut ning meie Carlyn sai seal 37 meetriga 13.koha. 60 kaugushüppaja arvestuses sai Carlyn täna 27.koha 3.95ga. Tema kaks esimest hüpet ei õnnestunud kuigi hästi, kolmas katse kandus väga kaugele, paraku astus ta selle üle.

Nooremate poiste 1000 meetri jooksus isiklikke rekordeid ei püstitatud, aga Raimond jooksis sellele väga lähedale - aeg 3.30,75 andis 46 jooksja seas 13.koha. Andry tuli 3.38,19ga 20.kohale. Lisaks viskas Andry palli 43 meetrit, millega ta oli samuti 20.

Vanemate poiste 1000 meetri jooksus sai Kristo ajaks 3.09,82, mis oli tema isiklikust rekordist 1 sekundi jagu kehvem tulemus. Tihedas konkurentsis sai sellega 16.koha. Palliviskes tuli täna leppida 54 meetrise tulemusega. 











Tänase etapi erisaade on ETV2 ekraanil eetris juba pühapäeval, 31.mail kell 20.00!!! Saate vaadata kindlasti ka Elisa jooksu!

neljapäev, 28. mai 2015

Nädalavahetuse võistlused

Laupäeval toimub Rakveres TV10 olümpiastardi neljas üle-eestiline etapp. Meil asuvad starti sel korral 9 sportlast. Liigume Rakvere poole kolme autoga.

Auto nr 1 - Start laupäeval kell 9.00 spordihalli eest Riia maantee ääres! Carlyn, Anett Maria, Vanessa
Auto nr 2 - Start laupäeval kell 9.00 spordihalli eest Riia maantee ääres! Andry, Raimond, Kristo
Auto nr 3 - Start laupäeval kell 12.00 spordihalli eest Riia maantee ääres! Elisa, Ramona, Martha-Liset

Carlyn, Anett Maria, Vanessa, Raimond, Ramona, Martha peavad kohapeal tasuma osavõtumaksu, mis on ühe ala kohta 3 eurot. Kes teeb kahte ala - 6 eurot! 
Kaasa naelikud, lühikesed ja pikad spordiriided! Kohapeal on võimalik ka süüa osta, avatud on kohvik!
Tagasisõidu algus orienteeruvalt kell 17.30!



Pühapäeval toimuvad Paides Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlused. Buss väljub pühapäeval kell 11.30 spordihalli eest Riia maantee ääres!

Kaasa tulevad: meesjuunioride võistkond Martin, Ranel, Kristjan, Jaagup. Noormeeste A klassi võistkond Marko, Artur, Lucas, Jakob, Sten. Neidude A klassi võistkond Kristi, Liisbet, Carol, Anete. Tüdrukute B võistkonnad Anne-Mari, Elisa, Vanessa, Ann Marii ning Anneliis, Janeli, Anett Maria, Ramona. Kaasa tuleb ka Martina! Poiste B  võistkond Mikk või Tormi (selgub hiljemalt laupäevaks), Hans, Kristo, Henri.

KAASA: naelikud, spordiklubi särk + võistlusvorm (neil kellel on). lühike+pikk riietus. Kaasa võistlusnumber "13" nendel, kellel see talvel enda kätte jäi! Võistlesime samade numbritega talvistel klubidekarikavõistlustel. Iga võistkond muretseb selle eest, et neil oleks kaasas üks rull teipi (valge või kollane). Mina teipi kaasa ei võta.

Tagasisõidu algus orienteeruvalt kell 17.30!

esmaspäev, 25. mai 2015

TV10 olümpiastardi etapp viib paljud Rakverre võistlema

Tänase suurepärase ilmaga toimunud TV10 olümpiastardi neljas maakondlik etapp osutus meile väga edukaks, mistõttu näeme laupäeval Rakveres tõenäoliselt võistlemas väga paljusid meie noori sportlasi.

Alustama peab kokkuvõtet vanemate tüdrukute 600 meetri jooksuga, sest just sel alal sündis päeva parim tulemus. Ann Marii pidi jooksu vigastuse tõttu kõrvalt vaatama, aga Elisa sai suurepäraselt ka üksi hakkama. Ülekaalukalt tulnud võit oli seda erilisem, et võiduaeg oli väga kõrgest klassist 1.43,6! Et selle aja tugevusest paremini aru saada, saan tuua ühe lihtsa näite - eelmisel aastal võideti vabariiklikul etapil esikoht ligi sekund kehvema tulemusega! Väga hea jooksu tegi ka Ramona, kes sai ajaks 1.52,0, mis on täpselt Rakvere normatiivi täitmine! Nii Elisa kui ka Ramona parandasid eelmisel aastal samal võistlusel joostud aega märgatavalt - Elisa 7 ja Ramona 6 sekundiga. Kolmas oli samuti tubli jooksu teinud Vanessa 1.53.2ga. Jään teiste täpsed ajad veel võlgu, sest protokolli mul ei ole. Aga kõik meie tüdrukud jooksid täna aja alla 2 minuti, mis on väga hea näitaja. Jooksid veel Anne-Mari, Janeli, Anett Maria.

Vanemate tüdrukute palliviskes olid poodiumi teisel ja kolmandal astmel Vanessa ja Anett Maria. Mõlemad viskasid palli pisut üle 45 meetri, seega sai ka neil normatiiv täidetud. Vanessa oli kolmas ka kettaheites.


Nooremate tüdrukute etteasted panid samuti täna rõõmustama. Carlyn võitis kaugushüppe viimasel katsel hüpatud 4.18ga. Palliviskes saavutas ta isikliku rekordiga 40.59 samuti esikoha. 600 meetri jooksus tuli ta teiseks 2.14ga. Rakveres saab ta seega kaasa teha nii kaugushüppes kui ka palliviskes. Martha võitis esikoha 600 meetri jooksus 2.03,9ga. Lisaks oli ta teine palliviskes ja kolmas kaugushüppes. Martha saab Rakveres kaasa teha 600 meetri jooksus. Tubli oli täna Kätlin, kes hüppas kaugust 4.07, mis andis teise koha. Viimase katse astus Kätlin napilt üle, aga kuna hüpe tundus pikk, palusime kohtunikel see ära mõõta. 4.33 oleks olnud uus isiklik rekord. Aga see jääb ootama veel järgmist võistlust! Palliviskes tõi meile kolmikvõidu Kaili, kes võitis pronksmedali! 600 meetri jooksus tõi meile kolmikvõidu Iiris, kes ajaga 2.17 oli kolmas! Lisaks pääsesid kaugushüppe finaali veel täna Kaili, Liisa, Pilleriin.

Vanemate poiste arvestuses tegi igati hea võistluse Kristo, kelle puhul saab esile tõsta eriti 1000 meetri aega - 3.08. Viimasel kahel aastal on sellise tulemusega vabariiklikul etapil jõutud 6 parema hulka. Täna pidi Kristo aga peaaegu kogu distantsi üksi jooksma ees. Teise alavõidu noppis ta palliviskes 57 ja poole meetrise kaarega. Kettaheites jäi tulemuseks 29.99. 1000 meetri jooksus tuli meil teiseks täna Herman 3.34ga. Kristo võistleb Rakveres kooli võistkonnas.

Nooremate poiste arvestuses saavutas kaks hõbemedalit ja ühe pronksmedali Andry. Teised kohad tulid palliviskes 45 meetriga ja kettaheites 21 meetriga. Pronksmedali sai Andry 1000 meetri jooksus 3.34ga. Ka Andry võtab Rakvere võistlustest osa kooli võistkonnas. Väga tubli võistluse tegi Raimond, kes noppis kaks esikohta. 1000 meetri jooksus täitis ta vabariikliku etapi normatiivi, kui sai ajaks 3.29,6. Esikoht tuli ka palliviskes peaaegu 48 meetrise tulemuse eest. Nendel aladel teeb Raimond kaasa ka Rakveres.


Nüüd aga mõned tänased pildid ning alustuseks on võimalik vaadata erinevaid kaugushüppe tehnikaid!



 Pilleriin hüppas täna isikliku rekordi 3.40 ja jõudis sellega finaali!

 Martha auhinnakappi lisandus täna taas täiskomplekt medaleid: kuld-, hõbe- ja pronksmedal.

 Kaili hüppas isikliku rekordi 3.77, mis andis tihendas konkurentsis neljanda koha!


 Iirisel jäi kaugushüppes veel varu, küll tuli pronksmedal 600 meetri jooksust!

 Liisa hüppas 3.63, mis viis samuti finaali!

 Carlyn näitas kaugushüppes oma sisu, kui võlus kõige pikema hüppe välja viimasel - kuuendal katsel!

 Kettaheiteringis 21 meetrist jagu saanud Andry läks täna koju kolme medaliga!


 Tüdrukute 600 meetri jooks on algamas!

 Elisa jooksu oli tõeliselt nauditav vaadata. Tulemuseks isiklik rekord 1.43,6 ning kindel esikoht!

Nooremate tüdrukute 600 meetri jooksu võitis Martha 2.03,9ga!

 Poiste 1000 meetri jooksu start on just antud....

 ...ning selle võitis väga korraliku aja 3,08ga Kristo!

 Tihe rebimine käis lõpusirgel kõikide kohtade pärast! Laur tegi vapra jooksu!

Carlyn sai ka täna ka eriauhinna. Tema tulemus kaugushüppes andis nooremas vanuseastmes TV10 olümpiastardi punktitabeli alusel kõige enam punkte.

 Jooksukangelased on pildil!

 Kätlin pidi küll leppima täna teise kohaga ning tulemusega 4.07, aga viimane napilt üle astutud katse oli väga väga pikk ning paneb huviga järgmisi võistlusi ootama!

Nooremad tüdrukud 600 meetri jooksus. Iirisel ja Carlynil on veel läbida pisut üle 200 meetri!

pühapäev, 24. mai 2015

Veel üks oluline teadaanne

Annan juba varakult teada, et 6.juunil toimuvad Kilingi-Nõmme staadionil Pärnumaa meistrivõistlused ning meie spordiklubi plaanib sealt väga aktiivselt osa võtta. Toimub ka paremate klubide välja selgitamine, seetõttu on igaühe panus meie spordiklubi edusse oluline! 

Räägin võistlustest üsna pea lähemalt, aga praegu siis niipalju, et pange enda jaoks lukku selline kuupäev nagu 6.juuni!!! Informatsioon puudutab kõiki, kes võistlevad täiskasvanute, noorsoo, juunioride, A, B klassi (kaasa arvatud 2002 sünniaasta) arvestuses! Nii et 1994-2002 sünniaastaga võistlejad - see võistlus puudutab teid kõiki!

Tihe võistlusperiood jätkub ka järgmisel nädalal

Kui lõppeval nädalal toimusid neljal päeval võistlused, siis ka järgmine nädal eelmisele alla ei jää. Taas on ees ootamas neli võistlust.

Esmaspäev

Treeningud jäävad ära, sest toimub TV10 olümpiastardi neljas Pärnumaa etapp. Võistlevad nagu ikka - 4 vanuseklassi. Vanemad poisid (2001-2002) ja nooremad poisid (2003 ja nooremad) saavad kaasa teha kettaheites, palliviskes, 1000 meetri jooksus. Vanematel tüdrukutel (2001-2002) on kavas kettaheide, pallivise ja 600 meetri jooks ning nooremad tüdrukud (2003 ja nooremad) võistlevad kaugushüppes, palliviskes ja 600 meetri jooksus.

Võistlused algavad kell 16.00 Niidupargi staadionil (Pärnu Haigla vastas). Registreerimine on kohapeal. Kohal tuleb olla vähemalt pool tundi enne oma ala algust! 

NB! Kettaheide, pallivise ja kaugushüpe toimub Niidupargi staadionil, kõik jooksud (nii 600 kui ka 1000 meetri jooksud) toimuvad Koidula staadionil. Jooksude algusaeg on orienteeruv. See sõltub esmalt sellest, kui kaua läheb aladega Niidupargi staadionil ja teiseks sellest, kui kiiresti me suudame lapsed Koidula staadionile viia. Seetõttu oleks hea, kui keegi lapsevanematest oleks nõus võistlusi vaatama tulema ning seejärel mõned lapsed oma autoga Koidula staadionile viima. Ükski laps maha ei jää! Vajadusel sõidame mitu korda kahe staadioni vahet! Ootan kõiki võistlema!!!

Võistluste ajakava

Homse võistluse järel selgub, kes sõidavad laupäeval TV10 olümpiastardi vabariiklikule etapile, mis toimub Rakveres. Selleks tuleb noorematel tüdrukutel hüpata kaugust näiteks 4.36, visata palli 38 meetrit ning joosta 600 meetrit 1.59,0ga. Vanematel tüdrukutel tuleb palli visata 45 meetrit, heita ketast 25 meetrit ning joosta 600 meetrit 1.52ga. Noorematel poistel tuleb palli visata 50 meetrit, heita ketast 22 meetrit ning joosta 1000 meetrit 3.30ga. Vanemate poiste palliviske normatiiv on 62 meetrit, kettaheite normatiiv 34 meetrit ning 1000 meetrit tuleb joosta 3.12ga.

Teisipäev

II grupi treening toimub Koidula staadionil kell 16.00. I grupi treening toimub Koidula staadionil 16.30!

Kolmapäev

Audru staadionil toimuvad maakoolide algklasside kergejõustikuvõistlused. Kaasa teevad seal III treeninggrupist Carlyn, Pilleriin, Henri. Kavas on 60 meetri jooks, kaugushüpe, pallivise. Võistlused algavad hommikul kell 10. 

III grupi treening toimub Koidula staadionil 15.30! I grupi treening toimub Koidula staadionil 16.30!

Neljapäev

II grupi treening toimub Koidula staadionil kell 16.00. I grupi treening 17.00 samuti Koidulas. Tegu on viimase teatejooksu trenniga enne pühapäeval toimuvaid Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlusi! Kohalolek on äärmiselt oluline! B klass koguneb täies koosseisus kell 16.00, teised vanuseklassid 17.00.

Reede

Puhkavad kõik need, kes osalevad laupäeval või pühapäeval võistlustel! Kell 15.45 algab trenn nii I kui ka III grupile!

Laupäev

Rakveres toimub TV10 olümpiastardi neljas üle-eestiline etapp. Kes sinna pääsevad, selgub juba esmaspäeval. Seega sellest võistlusest räägin lähemalt nädala keskel!

Pühapäev

Ja nüüd siis Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlustest. Toimuvad need Paide staadionil ning minek sinna toimub mõistagi bussiga. Täpne väljasõiduaeg selgub nädala jooksul.

Võistkonnad:
Poiste A 4x100 meetrit. See on hetkel ainus võistkond, mille koosseis on täiesti paigas. Jooksevad (vahetuste järjekorras) Marko, Artur, Lucas ja Jakob.

Meesjuuniorid 4x100 meetrit. Jaagupi osalemine on veel küsimärgi all, aga eeldusel, et ta jookseb, siis näeb võistkond välja selline (vahetuste järjekorras): Martin, Ranel, Kristjan, Jaagup. Juhul kui Jaagup ei jookse, näeb võistkond välja selline: Madis,Ranel, Martin, Kristjan. Kumb plaan käiku läheb, selgub hiljemalt neljapäevaks!

Poiste B 4x100 meetrit. Poiste võistkond on ka hetkel paigas ja loodetavasti seda muutma ei pea.  Jooksevad Tormi, Hans, Kristo, Henri.

Neidude A 4x100 meetrit. Eeldusel, et Hanna on valmis jooksma, näeb võistkond välja selline: Carol, Liisbet, Hanna, Anete. Varujooksja on Kristi, kes tuleb ka võistlustele kaasa.

Tüdrukute B 4x100 meetrit. Siin on endiselt kõik lahtine, sest Ann Marii vigastusega ei olnud ma mõistagi arvestanud. Seega kehtib siingi kaks varianti, millest üks läheb lõpuks käiku. 
Eeldusel, et kõik on terved ja rivis, näevad võistkonnad välja sellised (vahetuste järjekorras): I võistkond - Anne-Mari, Elisa, Vanessa, Ann Marii. II võistkond - Anneliis, Janeli, Anett Maria, Ramona. Varuvõistleja on Martina.

Kui aga Ann Marii ei saa neljapäevaks ennast korda, siis lähevad võistkonnad jooksma sellises koosseisus:
I võistkond - Anne-Mari, Elisa, Vanessa, Ramona. II võistkond - Anneliis, Janeli, Anett Maria, Martina. Varuvõistleja on Merily-Anett.

Kuna B klassi seis on hetkel veel väga segane, palun kõigil tüdrukutel, kes siin on kirjas, et pühapäev 31.mai oleks neil vabaks võetud. Kaasa tulevad kõik tüdrukud! Kuna registreerimise tähtaeg on juba teisipäeval ja meie ootame Ann Marii tervisliku seisundi ära neljapäevaks, siis panen kõik eelpool nimetatud tüdrukud nendele võistlustele kirja! Ka varuvõistlejad.

laupäev, 23. mai 2015

Koolinoorte meistrivõistluse viimane - neljas päev

Täna sai lõpu neli päeva järjest kestnud võistlused, kui Paikuse staadionil selgitati välja parimad maakoolide arvestuses. 

Kuigi ka täna tehti häid tulemusi, jätavad päevale kehvema maigu Ann Marii vigastus ja Anne-Mari haigestumine, mistõttu tal jäi täna võistlemata.

C vanuseklassi tüdrukute arvestuses ootasime väga Ann Marii esitusi. Avaalal - kaugushüppes võitiski ta kindla esikoha 4.86ga, aga vigastas jalga viimasel katsel ja pidi seetõttu kõikidest järgmistest aladest eemale jääma. Enne kaugushüpet jõudis ta veel joosta 100 meetri eeljooksu, kus ta pääses samuti kindlalt parima ajaga finaali. See jäi täna paraku jooksmata. Kui tõsiseks vigastub osutub, selgub paremini paari päeva jooksul. Järgmise nädala võistlused on aga tõsises ohus.

C vanuseklassis tegi täna kaasa ka meie kõige noorema treeninggrupi liige Carlyn, kes tegelikult kuulub veel D vanuseklassi, aga võistles julgelt endast 2 aastat vanemate tüdrukute vastu. Kõrgushüppes ületas ta teisel katsel 1.30. Selline tulemus andis täna väga tubli kolmanda koha! Katsed 1.35 peal olid väga head ja latt tuli kõigil kolmel katsel napist puudutusest maha. Selle kõrguse ületamine oleks tähendanud uut rekordit (talvel hüppas Carlyn 1.32). Kaugushüppes püstitas Carlyn isikliku rekordi finaali viimasel katsel, millel oli pikkust 4.28. Sellega jäi väga napilt neljandaks. Ka kolmandaks tulnud tüdruk hüppas 4.28, aga tema paremuselt teine katse oli Carlyni omast parem. 

B vanuseklassi tüdrukute arvestuses tegi kaasa Janeli, kes 100 meetri jooksus tuli kolmandaks! Kõrgushüppes ületas ta 1.30 ja oli sellega neljas.

Veel olid võistlemas Kaili, Herman ja Raimond, kelle kohad saab välja tuua siis, kui mul on võistluste lõpuprotokoll käes. Aga tublid olid muidugi nemadki!

 Raimond 100 meetri jooksu stardis

 Kaili esimesed sammud 100 meetri jooksus

 Oodatud kaugushüppevõit Ann Mariile tuli, kahjuks koos üldse mitte nii oodatud vigastusega

 Janeli jõudis kolme parema hulka 100 meetri jooksus - tasuks pronksmedal


 Rõõmus Carlyn võitis vanemate tüdrukutega konkureerides kõrgushüppes pronksmedali!

 Janeli stiilinäide kaugushüppest


 Herman jooksis esmakordselt 1500 meetri distantsil (nr 3)


 Ann Marii võitis kaugushüppe 4.86ga


Carlyn ületas kõrgushüppes 1.30, mis andis talle pronksmedali!