teisipäev, 26. juuli 2016

Balti maavõistlused

Reedel ja laupäeval toimus Leedus, Vilniuses Balti A vanuseklassi maavõistlus. Suurepärast vormi näitas nendel võistlustel Henri, kes 100 meetri jooksus tuli teiseks uue isikliku rekordiga 11,13 (taganttuul 0,9m/sek). 200 meetri jooksus kordas ta äsja Eesti meistrivõistlustel joostud rekordit - 22,51 (vastutuul 0,2m/sek), mis andis kolmanda koha. 4x100 meetri teatejooks Eesti koondisel ebaõnnestus ning pulk finišisse ei jõudnud.



Liisbeti kolmikhüpe kõige paremini ei õnnestunud. Tulemus 10.85 sündis neljandas hüppevoorus ning hüppe ajal puhus 1,5 meetrit sekundis vastutuul. Selline tulemus andis seekord viienda koha. 


Üsna pea panen üles ka kahel võistluspäeval tehtud pildid!



Juba sel neljapäeval toimub aga Rakveres B vanuseklassi Balti maavõistlus. Meie sportlastest on kutse saanud koguni neli sportlast: Ann Marii jookseb 300 meetri jooksu ja lisaks väike-rootsi teatejooksus tõenäoliselt 300 meetri distantsi. Elisa osaleb kõrgushüppes. Ethel teeb kaasa 100 meetri tõkkejooksus ja alles täna sai koondise kutse ka Ramona, kes nüüd osaleb samuti 300 meetri jooksus.

Ann Marii jaoks on tegu juba kolmanda koondise võistlusega, Elisa kuulub koondisesse teist korda. Ethel ja Ramona teevad sel korral oma koondise debüütvõistluse!



Kogu Eesti koondise koosseis on nähtav siin: http://ekjl.ee/lisaleht/u18_balti_maavoistlus_2016

Väljasõit Spordihalli eest Riia maantee äärest neljapäeval kell 9.45! Kaasa naelikud ja igaks juhuks ka oma võistlusvorm!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar