teisipäev, 5. juuli 2016

Eesti C vanuseklassi meistrivõistlused

Täna toimusid Karksi-Nuia staadionil Eesti C vanuseklassi meistrivõistlused. Ilm oli võistlustel äärmiselt heitlik, vahepeal sadas hoovihma, kogu päeva puhus väga tugev tuul, mis tegi näiteks teivashüppe võistluse suureks väljakutseks sportlastele.

Tüdrukute arvestuses tegi suurepärase võistluse Carlyn. Kõigepeal osales ta 80 meetri tõkkejooksus. Oma eeljooksu võitis ta 13,34ga. See tulemus viis ta neljandana finaali. Finaalis näitas Carlyn juba hoopis teistsugust jooksu ning võitis hõbemedali tulemusega 12,90. Seejuures sai võitja täpselt sama aja, võitja selgitati välja fotofiniši abil. Siis tuli minna teivashüppe juurde. Nagu eelnevalt mainisin, oli seal alguses väga keeruline hakkama saada, kuna meil Pärnus väljas hüppamise võimalused puuduvad ning teivast hüppame ainult hallis. Nii muutus Carlyni hoojooks näiteks ligi 8 pöida pikemaks täna. Üpris tagasihoidliku võistluse alguse järel hakkas ta aga järjest rohkem hoogu minema ning kõrgematel kõrgustel leidis ta juba oma hüppekindluse üles. Tänasel võistlusel uuendas ta oma isiklikku rekordit kolmel korral: kõigepealt alistus teisel katsel 2.20, seejärel esimesel katsel 2.30 ning siis veel teisel katsel ka 2.40. Isiklik rekord paranes 25 sentimeetriga! Alguses lõpetas Carlyn võistluse teisena, sest üks konkurent ületas kolmandal katsel kõrguse 2.60, aga seejärel selgus, et see oli temale juba kolmas ala nendel võistlustel. Juhend lubab aga C vanuseklassis kaasa teha ainult kahel alal. Tulemus seega arvesse ei läinud ning Carlyn tõusis sellega Eesti meistriks! Oleksime rahul olnud ka hõbemedaliga, aga reeglid on reeglid ning võtsime ka kuldmedali suure uhkusega vastu.





Väga tubli teivashüppe võistluse tegi ka Martha-Liset. Kolmandal katsel alistas ta uue isikliku rekordi 2.30 ning tuli sellega viiendaks! 200 meetri jooksus sai ta ajaks 32,51



Kätlin jooksis 100 meetri jooksus välja isikliku rekordi lähedasi tulemuse 14,36 (isiklik 14,30). See andis täna 13.koha 29 jooksja hulgas. Kaugushüppes sai Kätlin kirja avakatsel 4.17, mis oli päeva 17.tulemus 40 hüppaja hulgas. 




Reena hüppas kaugust 4.05 ning jooksis 100 meetrit 14,69. 



Poiste arvestuses oli stardis Karl-Martin, kes esindab küll Saarde spordiklubi, ent osaleb meie treeningutel. Karl-Martin näitas odaviskes oma head viskekätt, võites kuldmedali tulemusega 43.24. Järgmist edestas ta ligi 2 meetriga. 200 meetri jooksus võitis ta pronksmedali 27,57ga. Isiklik rekord paranes 31 sajandikuga! Tegu on suurepäraste tulemustega!





Kõik võistluse pildid on siin: https://goo.gl/photos/75vvmayAJx8nEQPm8

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar