teisipäev, 23. august 2016

Rahvusvaheline kergejõustik taas Pärnus!




Laupäeval, 27. augustil toimub uuel Pärnu rannastaadionil kõrgetasemeline kergejõusikuõhtu, kus on peategelasteks RIO Olümpial võistlevad sportlased.
 
Rahvusvahelist kergejõustikuvõistlust pole Pärnu publik näinud pea paarkümmend aastat. Nüüd on see taas võimalik, sest laupäeval 27. augustil uhiuuel võistlusareenil toimuv Pärnu Rannastaadioni Kergejõustikuõhtu toob pärnakate ette Eesti olümpiakoondislased ja mitmed tugevad atleedid piiri tagant. Võistlus on kui sümboolne vastuvõtt Eesti ja Pärnu olümpiakangelastele - rahvusvahelisel õhtumiitingul tulevad kodupubliku ees starti äsja oma viimase olümpiastardi teinud Pärnumaalt tuule tiibadesse saanud kettaheite olümpiavõitja Gerd Kanter, tõkkejooksja Jaak-Heinrich Jagor ja odaviskaja Liina Laasma. Oma tippvormi realiseerimiseks olümpiajärgses pingevabas õhkkonnas tulevad Pärnusse kettaheitja Martin Kupper, kaugushüppaja Ksenija Balta, odaviskajad Risto Mätas, Magnus Kirt, Tanel Laanmäe ja mitmed teised. Harva peetavas miilijooksus on kavas Eesti rekordiüritused. Eesti kergejõustikutippudele pakuvad konkurentsi mitmed värvikad välismaa atleedid. Lõplik võistlejate stardinimekiri selgub olümpiamängude järgselt.
Pärnu abilinnapea Jane Metsa sõnul tähendab tipptasemel kergejõustikuvõistluse Pärnu Rannastaadionile toomine uue traditsiooni sündi, mis aitab luua suurepärase vundamendi, et näeksime uute Kanterite, Jagorite ja Laasmate vääriliste sportlaste esilekerkimist.
Eesti Kergejõustikuliidu president Erich Teigamägi on rõõmus, et pika vaheaja järel on Pärnus korralik staadion, mis lubab korraldada kõrgetasemelisi jõuproove.

Pärnu Rannastaadioni Kergejõustikuõhtu piletid on müügil Piletilevis

KÕIK STAADIONILE!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar