teisipäev, 11. oktoober 2016

Sportlikust nädalavahetusest - Eesti murdmaajooksu karikavõistlused

Laupäeval toimusid Jõulumäel Eesti murdmaajooksu karikavõistlused. Meie kõige edukamateks osutusid Karl ja Ann Marii, ent räägin nüüd pisut lähemalt ka teiste tulemustest.

Meeste 2km jooks:
Ajateenistuses juba üle 3 kuu olnud Karl on saanud trenne teha mõistagi oluliselt kehvemini, kui seni oleme harjunud. Ent ta on saanud nädalavahetustel meeldivalt palju koju ja siis on ta kohe ka jooksutossud jalga tõmmanud ja metsa alla kilomeetreid koguma läinud. Kiiruslik pool on oluliselt kannatada saanud, ent kuna oleme juba mitmed aastad korralikku põhja treeningutel alla ladunud, saab sellepealt veel võistlustel käia ikka. Jõulumäe metsas läbis ta 2 kilomeetrit ajaga 6.45 ning tuli sellega teiseks, kaotades võitjale 20 sekundiga. 

Noormeeste A 1km jooks:
Toimus 2 jooksu ning Hans osales teises jooksus. Oma jooksus saavutas ta neljanda koha ajaga 3.30. Kahe jooksu kokkuvõttes tähendas see igati korralikku seitsmendat kohta. 

Poiste B 1km jooks:
Kristo läbi kilomeetri ajaga 3.10 ning oli kokkuvõttes sellega kuues. Kolmandast kohast jäi lahutama 5 sekundit. 

Neiud A 500m jooks:
Tugevas konkurentsis toimunud jooksus tuli Hanna viiendaks ajaga 1.30. Kolmandast kohast jäi lahutama 4 sekundit. 

Tüdrukud B 500m jooks:
Toimus kokku 2 jooksu. Esimeses jooksis Merily, teises nii Ann Marii kui ka Ramona. Esimeses jooksus tegi Merily väga võimsa lõpuspurdi ning tõusis pikal lõpusirgel järjest ettepoole, võites lõpuks oma jooksu suisa ära! Tema ajaks oli 1.33. Teises jooksus startinud Ann Marii sai ajaks 1.28, Ramona 1.34. Kokkuvõttes tähendas see seda, et Ann Marii oli teine, Merily seitsmes ja Ramona kaheksas. 

Tüdrukud C 500m jooks:
Selle vanuseklassi jooks oli kõige suurema osavõtjate arvuga. Kokku oli stardis 42 jooksjat. Jooksjad olid jagatud nelja jooksu ning Martha-Liset jooksis kolmandas, Carlyn neljandas jooksus. Martha lõpetas oma jooksu teisena ajaga 1.36. Carlyn oli oma jooksu kaheksas ajaga 1.42. Kokkuvõttes jäi Martha jagama 9-11.kohta ning Carlyn jagas 26-28.kohta. Tüdrukud jooksid väga hästi! Martha kaotas võitjale vaid 4 sekundit ja fakt, et Carlyn üldse krossijooksus kaasa tegi, on omaette saavutus. Veel aasta tagasi ei oleks mul olnud mõtteski teda sinna jooksma viia, aga kõige nõrgema ala juures on toimunud selge areng!


Peagi tuleb kokkuvõte ka Kadrijooksust, mille protokolli ma täna kätte sain!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar