teisipäev, 31. mai 2016

Järgmised trennid

Kolmapäeval toimub trenn I grupile hallis kell 16.30. Kaasa võivad teha ka need II grupi liikmed, kes on varemgi kolmapäeviti käinud.

Neljapäeval treeninguid ei toimu! Puhkepäev!

Reedese päeva kohta tuleb info neljapäevaks.

pühapäev, 29. mai 2016

Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlustest

Täna toimunud Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlused tõid meie võistkondadele kaks medalit. Siiski tuleb tunnistada, et väga rahule kõikide tulemustega jääda ei saa ning põhjust tehtud vigu põhjalikult analüüsida on kõigil piisavalt.

A vanuseklassi poiste 4x100 meetri esimene võistkond saavutas 12 võistkonna arvestuses teise koha. Joosti koosseisus Marko, Sander, Henri ja Jakob. Hõbemedali tõi aeg 43,73. Esikohast jäi lahutama 0,43 sekundit. Selle võistkonna esimene teatevahetus ebaõnnestus täielikult ning teine vahetus ei olnud ka sugugi ideaalne. Korralik teatevahetus toimus vaid Henri ja Jakobi vahel. Julgen kindlalt öelda, et teatevahetuste nahka läks ka esikoht. Ent oleme rõõmsad ka hõbemedalite üle. Henri ja Jakob tõid lõpuks kastanid tulest välja!

A vanuseklassi tüdrukute 4x100 meetri võistkond saavutas 9 võistkonna arvestuses täna kolmanda koha. Pronksmedalid võideti ajaga 50,04. Aasta tagasi hõbemedalit võites oli ajaks 51,15, seega võib eriti rahule jääda tänase ajaga. Hõbemedalid kaotati seejuures vaid 1 sajandikuga! Võistkond jooksis koosseisus Karoli, Liisbet, Hanna ja Anete. 

Väga head tulemust ootasime ka tüdrukute B vanuseklassi 4x100 meetri teatejooksust. Meie esimene võistkond ebaõnnestus aga esimeses teatevahetuses ning jooks tuli pooleli jätta. Väga hästi jooksis aga meie teine võistkond, kes saavutas 15 võistkonna arvestuses neljanda koha 52,17ga, kaotades pronksmedalid vaid 3 sajandikuga! Joosti koosseisus Jacline, Cleer, Anne-Mari ja Vanessa. Selle võistkonna teatevahetused võib lugeda ka päeva parimateks.

Korraliku jooksu tegi ka meie poiste A vanuseklassi 4x100 meetri teine võistkond, kes jooksis koosseisus Rait, Sten Erik, Hans ja Ott. Oma jooks võideti 45,78ga ning kokkuvõttes saavutati tubli kuues koht.

Tüdrukute B 4x100 meetri tõkketeatejooks tõi meile kuuenda koha ajaga 1.07,35. Joosti koosseisus Cleer, Ann Marii, Vanessa ja Ethel. Kokku osales 11 võistkonda.

Meesjuunioride 4x100 meetri teatejooksu võistkond diskvalifitseeriti, kuna teine teatevahetus toimus väljaspool vahetusala. Julgen sellele väitele vastu öelda, et teatevahetus toimus alas sees, jooksja ise oli alast väljas! Aga kohtunike sõna vastu ei olnud täna midagi teha. 

Poiste B 4x100 meetri teatejooks jäi samuti pooleli juba avavahetuses, kuid siin oli väike oht üleval juba varem, sest võistkond sai kokku pandud viimasel hetkel.




Võistluste pildid asuvad siin: https://goo.gl/photos/9UMm6izGXgoioT8E6


Järgmise nädala esimesed trennid

Esmaspäev

III grupp 15.15-16.15 Trenn Koidula staadionil! Toimub viimane III grupi treening! Seejärel minnakse suvepuhkusele!
I ja II grupp 16.00 Trenn Koidula staadionil!

Teisipäev
I ja II grupp 16.00 Trenn Koidula staadionil! (aastajooksu 5. etapp Niidupargis)

laupäev, 28. mai 2016

TV10 olümpiastarti neljandal etapil meie sportlased taas poodiumil

Täna toimus Tartus Tamme staadionil TV10 olümpiastardi võistlussarja neljas etapp. Ka meil oli põhjust rõõmustamiseks, sest püstitati mitmeid isiklikke rekordeid ning kaks meie sportlast jõudsid ka kuue parema sekka autasustamisele.

Vanemate tüdrukute vanuseklassi esimene ala oli täna pallivise, kus osales kokku 59 sportlast. Vanessa sai esimese kolme katsega kirja 49.91, mis viis ta ka finaali. Finaali esimesel katsel viskas ta 50.25 ja siis viiendal katsel uue isikliku rekordi 51.52! See andis täna tubli viienda koha, kusjuures neljandast jäi lahutama vaid 2 sentimeetrit!


Ann Marii pallivise täna kuigi hästi ei õnnestunud, tulemus 39.99 jäi isiklikule rekordile pisut enam kui 5 meetriga alla. Isikliku rekordi viskas Elisa, kes sai parimal katsel kirja 36.93.

Teise alana oli kavas kettaheide. Siin valmistas väikese üllatuse Elisa, kes heitis uue isikliku rekordi 22.94, mis 52 heitja hulgas andis 19.koha. Vanessa sai parimal katsel kirja 22.37, mis andis 22.koha. 

Päeva lõpuks toimus sellele vanuseklassile 600 meetri jooks, mis tõi meile ka täistabamuse. Kokku toimus 5 jooksu ning starti asus 46 jooksjat. Ann Marii oli viimases jooksus ning seetõttu oli meil hea ülevaade sellest, millist jooksu teha tuleb. Kuna eelnevates jooksudes väga häid aegu ei näidatud, saime täielikult keskenduda taktikajooksule. Nii jooksiski Ann Marii esimesed 350 meetrit teiste sabas, lülitas siis sisse järgmise käigu ning läinud ta oligi. Alavõit tuli väga veenvalt isikliku rekordiga 1.41,05. Edu teise koha ees oli lõpuks 4,45 sekundit! Kaks aastat tagasi püstitas Ann Marii võistlussarja kõigi aegade rekordi nooremas vanuseastmes - 1.44,59. Nii et ka isiklik rekord sai korraliku paranduse. Jooks oli tõesti muljetavaldav. Tore on ka tõdeda, et nii noorema kui vanema vanuseastme sarjarekordid jäid ka pärast tänast etappi meie tüdrukute kätte (Elisa - 1.38,06).


Vanemate poiste 1000 meetri jooksu stardis oli täna Andry, kes ajaga 3.29,06 oli lõpuks 44 jooksja hulgas 24.kohal. Olgu siinkohal mainitud, et Andry jooksu start anti poolteist tundi hiljem kui ajakavas oli kirjas!

Nooremate tüdrukute vanuseklassis ootasime väga Carlyni etteasteid. Kahjuks tegi ta oma jalale palliviskes niipalju haiget, et kaugust enam hüppama minna ei saanudki. Täna olid kaugushüppes ideaalsed võistlustingimused, sest kogu võistluse jooksul puhus üpris tugev taganttuul. Palliviskes sai Carlyn kirja aga 40.44, mis andis 54 võistleja hulgas sellegipoolest igati tubli 10.koha! Finaalist jäi lahutama vaid 1 meeter ja 43 sentimeetrit. Kaugushüppes tegi siiski kaasa meil Reena, kes kolmandal katsel hüppas isikliku rekordi 4.21. Selline tulemus andis 59 hüppaja hulgas 24.koha. 




Juba homme osalevad Ann Marii, Elisa ja Vanessa koos teiste meie spordiklubi sportlastega Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlustel!

Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlused

Juba homme, pühapäeval toimuvad välishooaja esimesed Eesti meistrivõistlused. Tartus selgitatakse välja Eesti noorte meistrid teatejooksudes.

Meie võistkonnad:

Tüdrukud B 4x100 (KOKKU 16 võistkonda!) - I võistkond (Ethel, Elisa, Ramona, Ann Marii) ja II võistkond (Jacline, Cleer, Anne-Mari, Vanessa). 4x100m tõkketeatejooks (KOKKU 11 võistkonda) - Ethel, Ann Marii, Vanessa, Cleer

Tüdrukud A 4x100 (KOKKU 10 võistkonda) - Karoli, Liisbet, Hanna, Anete

Poisid B 4x100 (KOKKU 7 võistkonda) - Karl Mattias, Kristo, Mikk, Jürgen

Poisid A 4x100 (KOKKU 12 võistkonda) - I võistkond (Marko, Sander, Henri, Jakob) ja II võistkond (Rait, Sten Erik, Hans, Ott).

Meesjuuniorid 4x100 (KOKKU 8 võistkonda) - Martin, August, Lucas, Ranel

Väljasõit kell 9.00 Spordihalli eest Riia maantee äärest (Selver ja Maxima vahelt)! Kaasa naelikud, Altiuse särk (kellel on, siis ka võistlusvorm), võistkonna peale 1 rull valget teipi! Kohal olla 10 minutit varem!



reede, 27. mai 2016

Sportlik nädalavahetus Tartus algab laupäeval TV10 olümpiastardi etapiga

Homme, laupäeval toimub Tartu Tamme staadionil TV10 olümpiastardi neljas vabariiklik etapp.

Meil võistlevad seal:

Vanemate tüdrukute vanuseklassis Ann Marii (pallivise, 600m jooks), Vanessa (pallivise, kettaheide), Elisa (pallivise, kettaheide). Elisal jääb seekord 600 meetri jooks jooksmata, kuna ta kosub alles jalahädast ning pühapäeval peab ta jooksma juba teatejooksude meistrivõistlustel. Tuletame meelde, et aasta tagasi püstitas Elisa TV10 olümpiastardi kõigi aegade rekordi 600 meetri jooksus. Sel korral üritab head tulemust sel distantsil teha Ann Marii.
Vanemate poiste vanuseklassis võistleb Andry (1000 meetri jooks). Nooremate tüdrukute vanuseklassis Carlyn (pallivise, kaugushüpe), Reena (kaugushüpe).

Osavõtumaks on 3 eurot iga ala kohta, see kindlasti kaasa võtta (v.a Elisa, Andry ja Reena, kes osalevad kooli võistkonnas). Väljasõit kell 9.00 Spordihalli eest (Riia maantee äärest Selveri ja Maxima vahelt). Kaasa naelikud ja Altiuse või TV10 olümpiastardi särk!

AJAKAVA




neljapäev, 26. mai 2016

Veel võistluste tulemusi

Enne kui nädalavahetuse võistlused peale tulevad, saab rääkida veel eelmise nädala võistlustest. 

Alustuseks Tartu võistlusest, mis toimus neljapäeval ja reedel - Tartu noorte meistrivõistlused.
Oma hooaja esimese võistluse tegid seal Jakob, Ann Marii. Veel oli stardis Cleer, Vanessa, Kristo, Ramona.

Jakobiga alustasime tõkkejooksu hooaega üpris varakult. Seda ikka põhjusel, et sel suvel on ees ootamas A vanuseklassi Euroopa meistrivõistlused Gruusias. 110 meetri tõkkejooksu normatiiv oli 14,55. Tartus saimegi joosta rahvusvahelise tõkkevahega (väiksema vahega jooksis Jakob eelmine suvi 14,39). Väga head võistlustingimused (hea soe ilm, jooksudes mõõdukas taganttuul) soosisid meie avastarti, mida saab nüüd lugeda igati õnnestunuks - Jakob läbis distantsi isikliku rekordiga 14,18 ning täitis kindlalt ka tiitlivõistluse normatiivi!

 Talvel A vanuseklassi meistritiitli 60 meetri tõkkejooksus võitnud Jakob saab hooaja avastardiga igati rahul olla - alistus suve üks suuremaid eesmärke - U18 Euroopa meistrivõistluste normatiiv.

Tartus tegi väga hea võistluse Ramona, kes oma hooaja avas mõned päevad varem teivashüppevõistlusega Lätis. Tartus tegi ta kaasa kolmel jooksualal - esimesel päeval 100 ja 400 meetri jooksus ning teisel päeval 200 meetri jooksus. Kõigil kolmel alal sündis ka isiklik rekord: 100 meetri aeg 13,38 (tuul nullis!), 200 meetri aeg 27,18 ja 400 meetri aeg 1.03,41!

Suurepärase võistluse tegi kõrgushüppes Cleer, kes kohe avavõistlusel ületas isikliku rekordi 1.60! Hüpped järgmisel kõrgusel andsid küllaga lootust, et hooaja edenedes võiks tulla lisagi.

Oma hooaja avastardi tegi Ann Marii, kes läbi 100 meetrit 13,02ga, millest kiiremini on ta korra varem ka jooksnud - eelmise suve lõpus 12,80. Sel korral ei puhunud jooksu ajal üldse tuult. Esimese jooksu kohta oli tegu igati hea tulemusega. Siit on hea edasi minna!

Talvel 60 meetri tõkkejooksu Eesti meistrivõistluste medali võitnud Kristo tegi elu esimese jooksu 110 meetri tõkkejooksus, kui kerges vastutuules läbis distantsi 16,26ga! Sellest ajast kiiremini läbis eelmisel suvel sama distantsi vaid 5 B vanuseklassi poissi. Nii et esimene jooks tõi igati korraliku tulemuse.

Tüdrukute B klassi kaugushüppes tegi kaasa Vanessa, kelle parimaks jäi seekord 4.90.

Reedel toimus Paikusel aga veel Pärnu maakoolide kergejõustiku meistrivõistlused C,B,A ja J vanuseklassidele.

Meesjuunioride vanuseklassi kaugushüppe võitis Lucas 5.47ga. 100 meetri jooksus tuli ta teiseks 11,7ga. 
B vanuseklassi tüdrukute 100 meetri jooksu võitis veenvalt Ann Marii 12,6ga. Kuulitõukes oli ta neljas 8.98ga. Odaviskes tuli kolmandaks Anne-Mari, kes sai parimal katsel kirja 23.98. 800 meetri jooksus tuli ta neljandaks 2.58,59ga. 

C vanuseklassi poiste kaugushüppes tuli teiseks Karl-Martin 4.80ga. Alavõidu sai Karl-Martin aga palliviskes 59.35ga. 

C vanuseklassi tüdrukute arvestuses tegi vägevad etteasted Carlyn, kes võitis esikoha kolmel alal - 100 meetri jooksus 13,9ga, kaugushüppes 4.48ga ja kõrgushüppes uut isiklikku rekordit tähistava 1.39ga. Palliviskes oli Carlyn kolmas 39.11ga. 

Edukas nädal sai eduka punkti Paikusel. Esmaspäeval võitis Carlyn esikohad kaugushüppes ja palliviskes TV10 Pärnu etapil, teisipäeval oli ta oma vanuseklassi parim teivashüppaja Lätis ning reedel lisandus kolm alavõitu ning üks kolmas koht.

teisipäev, 24. mai 2016

Võistluste tulemusi

Kuna võistlusi tuleb aina juurde ja juurde, siis kasutan juhust ja räägin lühidalt meie eelmise nädala võistlustulemustest.

ESMASPÄEV
Toimus TV10 olümpiastardi IV Pärnumaa etapp. Seda kahel staadionil - Niidupargi ja Koidula. Selline staadionite vahel liikumine eeldabki seda, et võistlustel tekib kaos ning ajakavast kinni ei saa pidada. Olen ise sellise võistlusformaadi vastu, aga mina ei ole antud võistluse juures korraldaja ja seetõttu tuli olukorraga lihtsalt leppida.

Kõigepealt kõige säravamatest tulemustest, mis annavad õiguse osaleda ka TV10 olümpiastardi neljandal vabariiklikul etapil juba sel laupäeval Tartus.
Vanemate tüdrukute kettaheites ja palliviskes ületas normatiivi Vanessa, kes lõpetas mõlemad alad teisena. Parim kettakaar maandus 25.03 kaugusel ning palliviskes sai Vanessa kirja 49.54.
Tüdrukute 600 meetri jooksu esikoha napsas taktikajooksu teinud Ann Marii, kes sai ajaks 1.54,5. Kuna iga alavõitja saab automaatselt pääsme vabariiklikule etapile, siis ei olnud seekord vajadust halbades võistlusoludes end tühjaks joosta. Lisaks täitis Ann Marii normatiivi ka palliviskes, kui sai kirja 45.26 (neljas koht).
Nooremate tüdrukute arvestuses võitis kaks esikohta Carlyn, kes kaugushüppes sai kirja 4.42 ja palliviskes 42.49.

Esikolmikusse mahtusid veel Mikk (vanemate poiste 1000 meetri jooksus kolmas 3.26ga), Tristan (nooremate poiste 1000 meetri jooksus teine 3.36,5ga), Merily ja Vanessa (vanemate tüdrukute 600 meetri jooksus teine ja kolmas aegadega 1.55,2 ja 2.01,2), Martha-Liset (nooremate tüdrukute 600 meetri jooksus kolmas 2.10,4ga ja palliviskes teine 37.96ga), Karl-Martin (vanemate poiste palliviskes kolmas 58.39ga), Reena (nooremate tüdrukute kaugushüppes kolmas 4.07ga).

TEISIPÄEV
Ühel päeval toimusid kolm võistlust. Ramona ja Carlyn hüppasid teivast Lätis, Valmieras. Paljud teised aga avasid oma võistlushooaja Pärnu linna koolinoorte meistrivõistlustel. Õhtul toimus Niidupargis aga aastajooksu III etapp.

Lätis tegid tüdrukud korralikke tulemusi. Ramona oli oma vanuseklassi parim 2.70ga ja Carlyn oma vanuseklassi parim uue isikliku rekordiga 2.20. Ramonal on hetkel keeruline kõrgemale hüpata, sest praegu olemasolevad teibad jäävad talle pehmeks. Tegeleme aktiivselt probleemile lahenduse otsimisega.

Pärnu võistlusel on kasutusel äärmiselt jabur vanuseklasside süsteem. Tavapäraste kergejõustiku vanuseklasside asemel võistlevad seal koos 6-7, 8-9 ja 10-12 klassi õpilased.
6-7.klasside tüdrukute arvestuses võitis Vanessa esikoha 60 meetri jooksus (8,3ga). Merily oli teine (8,4). 400 meetri jooksus kohad vahetusid, kui Merily võitis esikoha 1.07,2ga ja Vanessa oli teine 1.08,5ga. Kaugushüppes saavutas ülekaaluka esikoha taas Vanessa, kes sai kirja täpselt 5 meetrit. Ta edestas teiseks tulnud võistlejat 77 sentimeetriga! Kolmas oli Kätlin 4.11ga. Ka palliviskes ei jätnud Vanessa teistele võimalust ning võitis esikoha 45.20ga.
8-9.klasside poiste 100 meetri jooksus tuli teiseks Jürgen 11,9ga. 800 meetri jooksu esikoha võitis Hans 2.16,3ga. Kaugushüppes tuli teiseks Kristo 5.88ga.
8-9.klasside tüdrukute 100 meetri joosku võitis Ethel finaalis joostud 13,3ga (eeljooksus 13,1). Kolmanda koha sai Cleer 13,5ga. Kuulitõukes oli Ethel teine 10.23ga ja Cleer kolmas 9.35ga.
10-12.klasside poiste 100 meetri jooksu võitis Jakob 11,0ga . Kuulitõukes tuli teiseks Martin 11.47ga.
10-12.klasside tüdrukute 100 meetri jooksus tuli teiseks Liisbet 13,3ga. Esikoha saavutas Liisbet veel 400 meetri jooksus 1.03,9ga ja kuulitõukes 12.18ga. Nii kuulitõukes kui ka 400 meetri jooksus oli teine Hanna (1.04,6 ja 11.17).

Kõige märkimisväärsemaks tulemuseks nendel võistlustel oli Liisbet kuulitõuke võidutulemus 12.18. Talvine isiklik rekord paranes lausa 80 sentimeetriga!

Õhtul toimus veel ka III aastajooksu etapp Niidupargis. 

Lastejooks 500m (sulgudes seniste etappide parim aeg)

11.Eliise 2.06,8 (oma vanuseklassi neljas koht, parim tulemus teiselt etapilt 2.04,9)
14.Grete 2.13,2 (oma vanuseklassi viies koht, senine parim tulemus oli 2.22,9)
20.Lennart-Samuel 2.17,1 (parim tulemus esimeselt etapilt 2.13,6)

Põhijooks 1500m 
19.Hans 5.23,5 (parim tulemus teiselt etapilt 5.08,0)
36.Mikk 5.57,3 (parim tulemus teiselt etapilt 5.40,5)
41.Hanna 6.02,2 (oma vanuseklassi esimene, senine parim tulemus oli 6.06.6)
47.Martha-Liset 6.15,4 (oma vanuseklassi teine, senine parim tulemus oli 6.33.2)
91.Lennart-Samuel 9.06,6 (parim tulemus esimeselt etapilt 8.24,2)


KOLMAPÄEV ja NELJAPÄEV
Kahel päeval toimusid 3-5 klassidele Pärnu linna koolinoorte meistrivõistlused. Ühel päeval võistlesid tüdrukud ja teisel poisid.
Meie kolmanda klassi poisid olid nendel võistlustel heas hoos. 60 meetri jooksus võitis esikoha Georg 9,1ga, teine oli Laur samuti 9,1ga. Kaugushüppes tuli poistele lausa kolmikvõit. Esikoha napsas seekord Tristan 4.16ga, teine oli Laur 4.10ga ja kolmas Georg 3.98ga. Tristan tuli veel kolmanaks ka palliviskes 37.30ga.
Neljanda klassi tüdrukute kaugushüppes tuli teiseks Iiris 3.97ga.
Viienda klassi tüdrukute kaugushüppes tuli kolmandaks Reena 4.30ga. Viies oli Martha-Liset 4.16ga.  Palliviskes oli Martha-Liset teine 38.20ga, täites ühtlasi sellega ka TV10 olümpiastardi IV vabariikliku etapi normatiivi.


Neljapäeval ja reedel võistlesid meie noored Tartus ning reedel osad veel Paikusel. Nende võistluste kokkuvõtte teen siis, kui olen saanud kätte Tartu võistluse protokolli, mida siiani veel välja ilmunud ei ole.


esmaspäev, 23. mai 2016

Teatejooksu võistkondade koosseisud

Tänase treeningu järel on palju asju selgemaks saanud, ent mõni asi on veel pisut lahtine.

Meesjuunioride 4x100 meetri teatejooksu võistkond jookseb koosseisus (vahetuste järjekorras) Martin, August (või Artur), Lucas, Ranel

Poiste A vanuseklassis läheb välja kaks 4x100 meetri teatevõistkonda. Esimeses võistkonnas jooksevad Marko Kaare, Sander Arusalu, Henri, Jakob. Teises võistkonnas jooksevad Rait Väiko, Sten-Erik Tomingas, Hans, Ott Gridassov.

Poiste B vanuseklassi 4x100 meetri teatevõistkonna osalemine on veel hetkel lahtine ja sõltub mõne jooksja tervislikust seisundist. Juhul, kui minnakse jooksma, siis koosseis näeb välja selline: Mikk, Kristo, Tormi, Jürgen.

Tüdrukute A vanuseklassi 4x100 meetri teatevõistkonnas jooksevad: Karoli Käärt, Liisbet, Carol, Anete Siman. Kaasa tuleb varuna Hanna.

Tüdrukute B vanuseklassis läheb samuti välja kaks 4x100 meetri teatevõistkonda, mille üle on suur rõõm. Mõlemad võistkonnad on hästi komplekteeritud ning võimelised kõrgete kohtade nimel kaasa rääkima. Esimeses võistkonnas jooksevad: Ethel, Elisa, Ramona, Ann Marii. Teises võistkonnas jooksevad Jacline Värk, Cleer, Anne-Mari ja Vanessa.
Lisaks osaleb selles vanuseklassis 4x100 meetri tõkketeatejooksu võistkond, kus jooksevad Cleer, Vanessa, Ethel ja Ann Marii.

Järgmine ja ühtlasi viimane teatejooksu treening toimub sel neljapäeval kell 17.30 Koidula staadionil! Kõigil kohal olla!

Aastajooksu 4.etapp Raekülas

Aastajooksu neljas etapp toimub teisipäeval, 24.mail Raekülas, mitte Niidupargis nagu eelnevalt olin siin kirjutanud! Distantsid on samad mis niidupargis - põhijooks 1500m ja lastejooks 500m.

pühapäev, 22. mai 2016

Teatejooksu võistkonnad

Eesti noorte teatejooksu meistrivõistluste võistkondade koosseisud ilmuvad siia esmaspäeval, kuna mitmed otsas on veel lahtised. Esmaspäevane teatevahetuste treening peaks sisuliselt kõik paika panema!

laupäev, 21. mai 2016

Uus nädal

Enne kui jõuan hakata tegema kokkuvõtteid ülitihedast võistlusnädalast, postitan siia järgmise nädala ESIALGSE plaani, sest juba järgmisel nädalal on tulemas esimesed väga olulised võistlused - TV10 olümpiastarti IV vabariiklik etapp ja Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlused.

Esmaspäev

III grupp 15.15-16.15 Trenn Koidula staadionil!
II grupp 16.00-17.15 Trenn Koidula staadionil!
I grupp 17.30 TEATEJOOKSU TREENING KÕIKIDELE VÕISTKONDADELE Koidula staadionil! Eesti meistrivõistlustel osalevate võistkondade täpsed koosseisud panen välja siia pühapäeval! Kõikide kohalolek kohustuslik!


Teisipäev
II grupp 16.00-17.30 Trenn Koidula staadionil!
I grupp 17.00 Trenn Koidula staadionil! (aastajooksu 4. etapp Raekülas)

Kolmapäev
III grupp 15.30-16.30 Trenn Koidula staadionil!
II grupp 16.15-17.30 Trenn hallis! (soojendusega alustatakse iseseisvalt, ma jõuan halli 16.45ks)
I grupp 17.15 Trenn hallis! (õues teevad trenni Silver, Hanna, Hans)

Neljapäev
II grupp 16.00-17.15 Trenn Koidula staadionil!
I grupp 17.30 STAADIONIL TEATEJOOKSU TREENING! 


Reede
III grupp 15.45-16.45 Trenn Koidula staadionil!
I grupp 16.45 Trenn Koidula staadionil! Puhkavad kõik, kes osalevad laupäeval TV10 olümpiastardi etapil! Soojendustrenn neile, kes osalevad pühapäeval Eesti noorte teatejooksu meistrivõistlusel.

Laupäev
TV 10 olümpiastarti 4.etapp Tartus Tamme staadionil! Võistluste info tuleb nädala sees!

Pühapäev
Eesti noorte teatejooksu meistrivõistlused Tartus Tamme staadionil!

reede, 20. mai 2016

I grupi treening reedel

I grupil on reedel iseseisev treening. Kes soovib kava, mille järgi teha, palun päeva jooksul märku anda. Viibin Tartus ja saan sealt ka kava saata.

kolmapäev, 18. mai 2016

Muudatused nädala teise poole treeningutega

Äärmiselt tiheda võistlusgraafiku tõttu sel nädalal on teatud muudatused neljapäevases ja reedeses trennis. 

Neljapäeval annab II grupile kell 16.00 Koidula staadionil trenni Kerstin. 

Kell 17.30 toimuma pidanud teatejooksu treening jääb seekord ära, teatevahetusi harjutab ainult juunioride võistkond. Palun teil hiljemalt 17.15 staadionil olla, et Kerstin saaks teile majakesest 2 teatepulka anda selleks. Need teatepulgad palun reedel trenni kaasa võtta!
A klassi poistest Jakob ja Henri puhkavad homme. B klassi poistest Kristo puhkab, teised võiksid võimalusel kell 16.00 trenni minna teatevahetusi harjutama.
A klassi tüdrukutest Hanna ja Liisbet teevad iseseisva treeningu. B klassi tüdrukutest Ann Marii, Ramona ja Vanessa võistlevad Tartus. Teised puhkavad ja on reedel kindlasti trennis!

Reedel annab III grupile kell 15.45 Koidula staadionil trenni Kerstin. Ma viibin esimesed pool päeva võistlustel Paikusel ja teise poole päevast võistlustel Tartus. Mismoodi teeb trenni I grupp, annan teada homme hilisõhtuks. Nii et palun külastage kodulehte ka homme!

Võistlustulemustega läheb veel õige pisut aega, sest neid on kolme päevaga juba nii palju kogunenud! Aga ülevaade meie sportlaste tulemustest kindlasti tuleb!


pühapäev, 15. mai 2016

Tulemas on võistlustihe nädal

Suvine kergejõustiku hooaeg algab väiksemate võistlustega ning järgmisel nädalal on meid ees ootamas lausa 5 päeva võistlusi.

Esmaspäev
Treeninguid ei toimu II ja III grupile. Toimub TV10 olümpiastarti IV etapp. Info allpool!
I grupp 18.00 TRENN STAADIONIL! (Ramona, Jakob - ainult soojendustrenn)

Teisipäev
II grupp Treeningut ei toimu! Staadionil toimuvad Pärnu linna koolinoorte meistrivõistlused 6-12.klassidele. Lisaks avavad mõned meie sportlased oma võistlushooaja Lätis, Valmieras. Info allpool!
I grupp Treeningut ei toimu! Võistlused! (+ aastajooksu III etapp Niidupargis)

Kolmapäev
III grupp  Treeningut ei toimu! Staadionil toimuvad Pärnu linna koolinoorte meistrivõistlused 2-5.klassi tüdrukutele.
II grupp 16.15-17.30 TRENN HALLIS! (soojendusega alustatakse iseseisvalt, ma jõuan halli kui võistlused on läbi)
I grupp 17.15 TRENN HALLIS! (õues teevad trenni Silver, Hanna, Hans)

Neljapäev
Toimuvad Pärnu linna koolinoorte meistrivõistlused 2-5.klassi poistele. Võistlused peaksid lõppema 16.00ks.
II grupp 16.00-17.15 TRENN STAADIONIL!
I grupp 17.30 STAADIONIL TEATEJOOKSU TREENING! 


Reede
Paikusel toimuvad Pärnu maakoolide meistrivõistlused J,A,B,C vanuseklassidele. Info allpool! 
III grupp 15.45-16.45 TRENN STAADIONIL!
I grupp 16.45 TRENN HALLIS! Õues teevad trenni Silver (maastik), Hans, Hanna (staadion)

Laupäev
PUHKUS



Võistluste info!

Esmaspäev - TV10 olümpiastarti IV Pärnumaa etapp. Võistlused toimuvad kahel staadionil - Niidupargi staadionil ja Koidula staadionil. Võistluste algus Niidupargi staadionil (Haigla vastas, Kutsehariduskeskuse taga) kell 15.00! Kohal palun olla 14.30! Seal toimuvad pallivise, kettaheide, kaugushüpe. Koidula staadionil jooksude algus kell 17.30!

Võistlevad: Vanemad poisid (2002-2003) kettaheide, pallivise, 1000 meetri jooks. Nooremad poisid (2004 ja nooremad) kettaheide, pallivise, 1000 meetri jooks.
Vanemad tüdrukud (2002-2003) kettaheide, pallivise, 600m jooks. Nooremad tüdrukud (2004 ja nooremad) pallivise, kaugushüpe ja 600 meetri jooks.

Kahjuks korraldatakse TV10 etapp jälle kahel staadionil. Olen tugevalt sellise asja vastu, aga korraldajad on nii otsustanud jälle teha. Koidula staadionile liigutakse pärast võistlusalade lõppu Niidupargi staadionil. Tore oleks, kui kellelgi on võimalus pakkuda transporti, et lapsed Koidula staadionile viia. Kindlasti ei jää aga keegi sinna kohale viimata ka siis, kui me transporti juurde ei saa. Enne jooksud ei alga, kui kõik võistlejad on kohal!

Teisipäev - Pärnu linna koolinoorte meistrivõistlused 6-12.klassidele. Kahjuks korraldatakse aastaid Pärnus juba võistlust, kus õigete kergejõustiku vanuseklasside asemel võisteldakse klasside kaupa. Võistlused algavad kell 12.00.



Lätis, Valmieras avavad oma võistlushooaja Jakob (110m tõkkejooks), Ramona ja Carlyn (teivashüpe). Hetkeseisuga väljasõidu algus kell 8.30 Spordihalli eest Riia maantee ääres. Kaasa osavõtumaks 1 eurot.

Kolmapäev - Pärnu linna koolinoorte meistrivõistlused 2-5.klassi tüdrukutele Koidula staadionil. kell 12.00 alustavad 2-3 klass, 13.30 alustab 4 klass ja 14.45 5 klass. Kavas on kaugushüpe, pallivise, 60 meetri jooks ja 4x200 meetri teatejooks.

Neljapäev - Pärnu linna koolinoorte meistrivõistlused 2-5.klassi poistele Koidula staadionil. kell 12.00 alustavad 2-3 klass, 13.30 alustab 4 klass ja 14.45 5 klass. Kavas on kaugushüpe, pallivise, 60 meetri jooks ja 4x200 meetri teatejooks.

Reede - Pärnu maakoolide kergejõustiku meistrivõistlused Paikuse staadionil J,A,B,C vanuseklassidele. 


laupäev, 14. mai 2016

Henri uuendas 30 meetri jooksu rekordit

Sel nädalal sai meie 30 meetri jooksu edetabel esimese kevadise uuenduse, kui Henri läbis distantsi 3,01 sekundiga. Head minekut näitas ka Ethel, kes jooksis välja 3,57, mis jääb tema enda rekordile veel 1 sajandikuga alla.




Poiste edetabel

1.Rait Veesalu 2,81 (joostud Audentese hallis; meie hallis parim aeg 2,86) 
2.
Jakob Ristimets 2,94 (joostud Audentese hallis; meie hallis parim aeg 2,98)

3.Jarmo Harjakas 2,99
4.Henri Sai 3,01
5.Jaagup Retsja 3,06 
6.Risto Laanemets 3,07
7-9.Ranno Tasane, August Vesik, Ranel Tasane 3,08
10.Jan Lennart Võigemast 3,15

neljapäev, 12. mai 2016

Altiuse särgid

Palun kõigil, kes tellisid endale Altiuse särgi, tuua ära särgiraha hiljemalt esmaspäevaks, 16.maiks.
Etteruttavalt olgu öeldud, et esmaspäeval toimub TV10 olümpiastarti neljas Pärnumaa etapp Niidupargi ja Koidula staadionitel, algusega kell 15.00. Täpsem info tulekul! Trenni sel päeval II ja III grupil ei toimu. Võistlevad 2002-2008 sünniaastaga noored!

Särgi hinnaks kujunes 17 eurot. Kes soovib särgile ka oma nime, peab pisut juurde maksma, aga see selgub alles siis, kui särgid on Pärnusse jõudnud. Seetõttu ootan praegu kõigilt 17 eurot!

Tristan - makstud 20 eurot (3 eurot saab tagasi koos särgiga)
Georg
Mikk - makstud 20 eurot (3 eurot saab tagasi koos särgiga)
Lennart-Samuel
Eliise - makstud 20 eurot (3 eurot saab tagasi koos särgiga)
Grete - makstud
Pilleriin - makstud
Rihard
Laur - makstud 20 eurot (3 eurot saab tagasi koos särgiga)
Martiina - makstud
Rasmus
Martha H - makstud
Andry - makstud
Tormi - makstud 17 eurot
Sander - makstud 20 eurot (3 eurot saab tagasi koos särgiga)

Aastajooksu II etapi tulemused

Teisipäeval toimus Niidupargis aastajooksu II etapp, kus meie sportlased näitasid väga korralikke tulemusi. Põhidistantsil saavutasid oma vanuseklassi esikohad Hanna ja Ramona, lastejooksu võitis rajarekordiga Georg. Lisaks püstitati palju isiklikke rekordeid sel distantsil.

Toon välja kõikide tulemused ning lisan sulgudesse ka esimese etapi aja nendel, kellel see on olemas.

Lastejooks 500m
1.Georg 1.43,6 (I etapp 1.48,5)
2.Tristan 1.45,6 (I etapp 1.50,7)
4.Iiris 1.46,2 (vanemate tüdrukute teine koht, I etapp 1.51,9)
10.Eliise 2.04,9 (vanemate tüdrukute neljas koht, I etapp 2.07,7)
23.Lennart-Samuel 2.21,9 (I etapp 2.13,6)
25.Grete 2.22,9 (vanemate tüdrukute seitsmes koht)

Põhijooks 1500m
10.Hans 5.08,0 (oma vanuseklassi neljas koht, I etapp 5.20,2)
23.Mikk 5.40,5 (oma vanuseklassi teine koht, I etapp 6.01,2)
25.Silver 5.42,9 (I etapp 5.39,6)
37.Andry 5.56,6 (oma vanuseklassi kuues koht, I etapp 6.21,2)
44.Hanna 6.06,6 (oma vanuseklassi esimene koht, I etapp 6.07,8)
45.Ramona 6.07,1 (oma vanuseklassi esimene koht)
52.Tristan 6.17,1 (I etapp 7.03,5)
60.Martha-Liset 6.33,2 (oma vanuseklassi kuues koht, I etapp 6.43,5)
107.Lennart Samuel 9.04,9 (I etapp 8.24,2)

esmaspäev, 9. mai 2016

Ülemaailmse kergejõustikunädala üritus Pärnus

Täna toimus Koidula staadionil "Laste kergejõustiku" võistkondlik võistlus, mis sai korraldatud ülemaailmse kergejõustikunädala raames. Ilm oli suurepärane ja noored hakkajad sportlased said enda võimeid proovile panna kaheksal erineval alal.

Tänase võistluse pildid asuvad siin: https://goo.gl/photos/heqHPPjaPod5HNHf8

Aitäh kõikidele võistlejatele, kes täna kohale tulid! Aitäh kõikidele emadele ja isadele, kes võistlust vaatama tulid! Teie kohalolek ja toetus on lapsele väga oluline! Aitäh Pärnu Spordikoolile, kes kõikidele võistkondadele maiustused auhinnaks välja pani! Aitäh Eesti Kergejõustikuliidule, kes meile vahvad diplomid saatis! Ning nüüd tuleb kõige suurem aitäh meie tänastele kohtunikele/abilistele! Tänane päev sujus kenasti just tänu teile!

Minu suure suure kummarduse on ära teeninud: Carol (kõige emotsionaalsem kohtunik üldse! Lisaks super abiline kohtunike leidmisel!), Kerstin ja Pirgid (suurepärane töö sekretariaadis, olen pehmelt öeldes sõnatu!), Merike ja Kätlin R. (topispalli viske kohtunikud), Jacline ja Anete (Vahtoda kohtunikud), Hanna (ristkeks), Ann Marii (redelijooks), Cleer ja Anne-Mari ja Vanessa ja Elisa ("Vormel 1" jooksu kohtunikud), Kätlin K. (aitas Carolit tõkketeatejooksus!), Ramona (ikka teivashüppe juures!). Veelkord aitäh teile. Tore on teada, et leidub veel neid, kes ikka appi tulevad.




pühapäev, 8. mai 2016

Uus nädal

Endiselt jälgime me ilmaennustust, mis hetkel nädala teiseks pooleks ennustab ka vihmahooge. Seetõttu võivad nädala teise poole trennide asukohad veel muutuda.

Esmaspäev

"Laste Kergejõustiku" võistkondlik võistlus kõigile 2004-2008 sündinutele! Algus 15.00 Koidula staadionil, kestvus orienteeruvalt 2 tundi! Kaasa piisavalt juua, lubab väga sooja ilma! Kõik on oodatud!

NB! Vaja oleks abilisi/kohtunikke I ja II treeninggrupist! Palun anna mulle tänase päeva jooksul teada, kui saad appi tulla! Aitäh juba ette :)

I grupp 17.00  TRENN STAADIONIL! 2001-2002 sünniaasta, kes muidu käivad II grupis, teevad kaasa I grupiga!


Teisipäev
II grupp 16.00-17.30 TRENN STAADIONIL!
I grupp 17.00 TRENN STAADIONIL! (aastajooksu II etapp Niidupargis)


Kolmapäev
III grupp 15.30-16.30 TRENN STAADIONIL!
II grupp 16.15-17.30 TRENN HALLIS! (soojendusega alustatakse iseseisvalt, ma jõuan halli 16.40ks)
I grupp 17.15 TRENN HALLIS! (õues teevad trenni Silver, Hanna, Hans ja tõenäoliselt mõned veel, täpsustame teisipäevase trenni lõpus!)


Neljapäev
II grupp 16.00-17.15 TRENN STAADIONIL!
I grupp 17.30 STAADIONIL TEATEJOOKSU TREENING! 


Reede
III grupp 15.45-16.45 TRENN STAADIONIL!
I grupp 16.45 TRENN HALLIS! Õues teevad trenni Silver (maastik), Hans, Hanna (staadion)


Laupäev
Iseseisev krossijooks!

reede, 6. mai 2016

IAAF-i ülemaailmne kergejõustikunädal Eestis

9.-15. maini 2016 tähistame Eestis Rahvusvahelise Kergejõustikuliidu ülemaailmset kergejõustikupäeva (IAAF World Athletics Day) "Laste kergejõustiku" (IAAF Kids´ Athletics) ürituste ja puhta spordi teabepäevade korraldamisega.

Kergejõustikunädala eesmärgiks on pöörata tähelepanu sellele, et üheskoos sportimine pakub palju rõõmu ning õhutada lapsi kergejõustiku ja spordiga tegelema. Võisteldakse võistkondlikus mitmevõistluses ja iga lapse panus on väga oluline.

Kergejõustikunädala ürituseks võib olla klubi või klubide vaheline võistlus, kooli, klassi või lasteaia spordipäev, aga ka sportlik perepäev emadepäeva tähistamiseks vms. Kõigis maakondades üheaaegselt toimuvad võistlused-spordipäevad annavad võimaluse suurel üle-eestilisel kergejõustikupeol osaleda ja oma tegemisi laiemalt kajastada. IAAFi ülemaailmsel kergejõustikunädalal osalevad lapsed saavad erikujundusega diplomi rahvusvahelisel tiitlivõistlusel edukalt osalenud kergejõustiklase autogrammiga. Väga tore oleks päeva avama ja ühist soojendust tegema või autasustama kutsuda oma maakonnast pärit praegune või kunagine kergejõustiku rahvuskoondislane või kohalik spordilembene populaarne inimene. Vajaduse ja võimaluse korral püüame abiks olla ka praeguste või kunagiste koondislastega kokkuleppele jõudmisel.

"Laste kergejõustiku" koolituse läbinud treeneritel, üldhariduskoolide kehalise kasvatuse ja lasteaedade liikumisõpetajatel on õigus Eesti Kergejõustikuliidule kuuluvaid varustuse komplekte oma või naabermaakonna piirkondlikust keskusest laenutada. Aasta alguses UAB Nestle Baltics´iga sõlmitud leping võimaldab „Laste kergejõustiku“ projektiga jätkata ja võistlusvarustuste komplekte juurde soetada.


NB! Seoses ülemaailmse kergejõustikunädalaga, toimub esmaspäeval, 9.mail Koidula staadionil "Laste kergejõustiku" võistkondlik võistlus kõikidele meie noortele sportlastele algusega kell 15.00! 

Osaleda võivad kõik, kelle sünniaastad jäävad vahemikku 2004-2008! Registreerimine toimub kohapeal. Võistlus kestab orienteeruvalt 2 tundi! Kuna sel päeval treeninguid II ja III grupile ei toimu, siis palun kõigil nendel võistlustel osaleda! Ilmaennustus lubab päikeselist ja ilusat ilma. Võta kaasa piisavalt juua ja tule tunne rõõmu ühest toredast võistlusest! Osalevad kõikide Pärnu Spordikooli kergejõustikutreenerite õpilased!

Võistluse korraldaja olen mina ise, nii et lisainfot saab nii telefonil 56 625 246 kui ka meili teel romet.mihkels@mail.ee

Ootan aktiivset osavõttu!

neljapäev, 5. mai 2016

Särgid ja aastajooksu tulemused

Kõigepealt Altiuse särkidest. Lükkasime särkide tellimise aega edasi selle nädala lõpuni, et kõik nimed ikka kirja saaksid. Nii et kellel on soovi veel meie klubi särki tellida, siis palun sellest teada anda selle nädala jooksul! Särgi hind 20 eurot. Tuletan siinkohal meelde, et C,B,A,J vanuseklassi sportlastel peab särk olemas olema, sest sellega käime me võistlustel! Vaadake üle, kas kõigil on särk ikka olemas. Särke saavad tellida muidugi ka kõik nooremad!

Praegu on mul kirjas sellised nimed: Tristan, Georg, Mikk, Lennart-Samuel, Eliise, Grete, Pilleriin, Rihard, Laur, Martiina, Rasmus, Martha H, Andry, Tormi.

Kui keegi on praegusest nimekirjast mul ka välja jäänud, siis palun kindlasti märku anda!

Käesoleva postituse teine pool on pühendatud aastajooksu esimesele etapile, mis toimus üleeile Niidupargis. Puudu oli küll meie esinumber Karl Mäe, aga stardis oli siiski meeldivalt palju sinistes särkides jooksjaid! Meile tuli ka kaks esikohta: lastejooksu esikoha saavutas Georg ning neidude arvestuses tuli esimeseks Hanna! Toon siinkohal välja ka kõikide meie sportlaste tulemused. Olen iga nime taha lisanud ka eelmise aasta esimese etapi tulemuse, kui sportlane aasta tagasi stardis ikka oli!

Lastejooks 500m
1.Georg 1.48,5 (2015 - 1.55,1)
3.Tristan 1.50,7
4. Iiris 1.51,9 (vanemate tüdrukute teine koht, 2015 - 2.06,5)
15.Eliise 2.07,7 (vanemate tüdrukute kuues koht)
19.Lennart-Samuel 2.13,6 (2015 - 1.59,8)
20.Grete 2.15,6 (vanemate tüdrukute seitsmes koht)

Põhijooks 1500m
15.Hans 5.20,2 (oma vanuseklassi viies koht)
23.Silver 5.39,6
39.Mikk 6.01,2 (oma vanuseklassi neljas koht, 2015 - 6.19,2)
42.Hanna 6.07,8 (oma vanuseklassi esimene koht! 2015 - 6.21,8)
50.Andry 6.21,2 (oma vanuseklassi viies koht)
58.Martha-Liset 6.43,5 (oma vanuseklassi viies koht, 2015 - 6.44,6)
68.Georg 7.02,6 (oma vanuseklassi üheksas koht)
69.Tristan 7.03,5 (oma vanuseklassi kümnes koht)
95.Lennart-Samuel 8.24,2 

Järgmine etapp on kavas taas teisipäeval, 10.mail Niidupargis!

pühapäev, 1. mai 2016

Algab aastajooksu 32.hooaeg

Järgmise nädala teisipäeval, 3.mail toimub esimene aastajooksu etapp! Jooksud toimuvad teisipäeviti ning esimesed 3 etappi toimuvad Niidupargis. 24.mail kolitakse korraks Raekülla, ent järgmised 3 etappi toimuvad taas Niidupargis. Rannaliival toimub esimene jooks 21.juunil ja viimane 26.juulil, seejärel toimuvad jooksud juba kõik Raekülas.

Igal etapil kehtib üks ajakava:
18.30 5-10 aastaste poiste ja tüdrukute jooks (Niidupargis 500, rannas 400, raekülas 700 meetrit)
18.45 11 aastased ja vanemad (Niidupargis 1500, rannas 3000, raekülas 5000 meetrit)

Osavõtutasud:
täiskasvanud - üks etapp 2 eurot
õpilased, üliõpilased - üks etapp 70 senti

Võimalik on soetada soodushinnaga ka kogu hooaja pääse ühe korraga. Sel juhul on tasu täiskasvanutele 20 eurot, õpilastele ja üliõpilastele 9 eurot. Soodushind on neile, kes tasuvad hooaja osamaksu korraga esimesel või teisel etapil!

Registreerimine alati kohapeal!

Autasustamine:
Iga vanusegrupi kolme paremat seeriajooksu arvestuses autasustatakse karikaga. Võistleja, kes on osalenud kõigil 17-l etapil, saab medali.

Vanusegrupid:
 5-7, 8-10, 11-14, 15-18, 19-39 (mehed), 19-34 (naised), 40-49 (mehed), 35-44 (naised), 50-59 (mehed), 45 ja vanemad (naised)

Etappide toimumise ajad:
3.mai Niidupark
10.mai Niidupark
17.mai Niidupark
24.mai Raeküla
31.mai Niidupark
7.juuni Niidupark
14.juuni Niidupark
21.juuni Rand
28.juuni Rand
5.juuli Rand (Meremiili jooks)
12.juuli Rand
19.juuli Rand
26.juuli Rand
2.august Raeküla
9.august Raeküla
16.august Raeküla
23.august Raeküla
30.august Raeküla

30 meetri jooksu edetabelid

Kuna esmaspäeval teeme esimest korda teste pärast 14.detsembrit, siis tasuks igaks juhuks meelde tuletada poiste ja tüdrukute 30 meetri jooksu edetabelid. Äkki on keegi juba sel korral nii heas hoos, et teeb sinna parandusi.

Tüdrukute edetabel

1. Ann Marii Kivikas 3,43
2. Inger-Helene Värat 3,51
3-4. Carol Annuk, Ramona Metsäranta 3,53
5-6. Miina Sepling, Elisa Annamaa 3,55
7-8. Brigita Viik, Ethel Silla 3,56
9. Triin Tiismaa 3,57
10. Airiin Liisbet Strandson 3,58 
 
Poiste edetabel

1.Rait Veesalu 2,81 (joostud Audentese hallis; meie hallis parim aeg 2,86) 
2.
Jakob Ristimets 2,94 (joostud Audentese hallis; meie hallis parim aeg 2,98)
3.Jarmo Harjakas 2,99
4.Henri Sai 3,02
5.Jaagup Retsja 3,06 
6.Risto Laanemets 3,07
7-9.Ranno Tasane, August Vesik, Ranel Tasane 3,08
10.Jan Lennart Võigemast 3,15
 

Uue nädala treeningud

Terve maikuu treeningute kohta kehtib selline väike reegel, et jälgime väga hoolikalt ilmaennustust ning treeningute toimumise kohad võivad pidevalt muutuda. Ilm on heitlik ning täna paika panna kogu nädala treeninguid on sisuliselt võimatu. Hetkel lubab ilmaennustus järgmiseks nädalaks häid ilmastikutingimusi, ent kui nädala jooksul peaks see muutuma, muutub kindlasti ka trenni toimumise koht. Soovitan kõigil vähemalt igal hommikul meie kodulehte külastada, kuna muudatusi teen ma reeglina hilisõhtutel. 

Lisaks on Koidula staadion puuduliku inventariga (puuduvad hüppematid ja muu treeninginventar, tualett jne). Seetõttu ei kiirusta ma sinna treeningute üleviimisega. Uus staadion on aga valmimas ning kahe kuu pärast toimuvad trennid juba loodetavasti seal! Kuna I ja II treeninggrupp peab aga valmistuma suviseks võistlushooajaks, siis toimuvad kindlasti teatud trennid ka edaspidi hallis, et saaks harjutada alasid!

Eesti B,A,J,N vanuseklasside meistrivõistlusteni on tänase seisuga täpselt 2 kuud! Eesti C vanuseklassi meistrivõistlusteni 2 kuud ja 4 päeva!


Esmaspäev
III grupp 15.15-16.15 TRENN HALLIS!
II grupp 16.00-17.30 TRENN HALLIS! KEHALISED TESTID! (info allpool)
I grupp 17.00  TRENN HALLIS! KEHALISED TESTID! (info allpool)

Teisipäev
II grupp 16.00-17.30 Trenn HALLIS!
I grupp 17.15 Trenn Koidula staadionil! (aastajooksu I etapp - Hanna, Hans, Silver)

Kolmapäev
III grupp 15.30-16.30 Trenn Koidula staadionil!
II grupp 16.15-17.30 Trenn HALLIS! (soojendusega alustatakse iseseisvalt, ma jõuan halli 16.40ks)
I grupp 17.15 Trenn HALLIS! (õues teevad trenni Silver, Hanna, Hans ja tõenäoliselt mõned veel, täpsustame teisipäevase trenni lõpus!)

Neljapäev
II grupp 16.00-17.15 Trenn Koidula staadionil!
I grupp 17.30 Koidula staadionil TEATEJOOKSU TREENING! Osalevad kõik need, kes eelminegi kord! Lisaks need, kes esimesest trennist puudusid.

Reede
III grupp 15.45-16.45 Trenn Koidula staadionil!
I grupp 16.45 Trenn HALLIS. Õues teevad trenni Silver (maastik), Hans (staadion)

Laupäev
Iseseisev krossijooks!


KEHALISED TESTID esmaspäeval, 2.mail (KAASA NAELIKUD!!!)

II treeninggrupp alustab soojendusega kell 16.00, kehaliste testidega alustame üheskoos 16.20. Toimuvad kehalised katsed: 30 meetri jooks lendlähtest, paigalt kaugushüpe, paigalt kolmikhüpe, kõhulihaste test.

I treeninggrupp alustab soojendusega kell 17.00 (võimalusel soojendusjooks väljas), kehaliste katsetega alustame üheskoos 17.40. Kavas on: 30 meetri jooks lendlähtest naeltes, paigalt kaugushüpe, paigalt kolmikhüpe, paigalt viisikhüpe, kõhulihaste test varbseinal, poistel lõuatõmbed kangil, tüdrukutel kuulijänn ette ja taha.

Kuna teste on päris palju, siis arvestage palun ka sellega, et trenni kestvus võib venida üle tavapärase!